Wienerbrød med champignonfyld 20 stk. á 80 g Ingredienser1.200 g Wienerdej (basisopskrift)400 g Champignonfyld (basisopskrift) Wienerdejen rulles ned så det passer med at dejen kan deles i 40 stykker (4 x 10). Hvert stykke skal være ca. 8 x 8 cm. I halvdelen af stykkerne laves 4 huller med en lille rund udstikker. Bunden (stykkerne uden huller) pensles med lidt vand i kanten, så overstykket kan hænge ved. 20 g champignonfyld lægges på hvert stykke, og toppen lægges på og tykkes lidt. Stykkerne pensles med æggestrygelse, raskes i 40 min. og bages ca. 12 min. ved 220°C. Tip: De nedkølede...
Æbleblomst wienerbrød 20 stk. á 114 g Ingredienser1.600 g Wienerdej (basisopskrift)360 g Æble, rå160 g Irca bagestabil mandel fyld. (36721)160 g Borgmestermasse (basisopskrift) 1600 g wienerdej rulles ned på 3 mm. i bredde 40-45 cm. Dejen skæres ud i 20 stykker på tværs, så de hver er 40-45 cm lange. Borgmestermasse og Irca bagestabil mandelmasse blandes, og der sprøjtes et tyndt lag på hvert stykke. Meget tynde skiver æble lægges i forlængelse af hinanden og stykket rulles sammen som en snegl og kommes i en form. Stykkerne raskes i ca. 30-35 min. og bages i ca. 18 min. ved 210°C.  ...
Focaccia med topping af oliven og ost Du kan evt. udskifte oliven og Vesterhavsost med 1.600 g cherrytomater, 240 g rødløg og 4 g rosmarin eller med 800 g olivenolie og 40 g flagesalt. 4 stk. á 3.800 g Ingredienser Dag 1 – Fordej1.000 g Casillo Farine Tipo O (33891)10 g Kronjäst orig. gær (36018)1.000 g Vand Dag 24.000 g Casillo Farine Tipo O (33891)1.000 g Durummel Semolina Grov (16302)300 g Flydende Surdej Hvede (802042)250 g Ekstra Jomfru Olivenolie (33421)140 g Salt m/jod (34799)100 g Credifrost® Super (944696)50 g Kronjäst orig. gær (36018)3.500 g Vand 1500 g Vand 2 Topping1.600 g...
Koldhævet Fermentbrød med havre-chiagrød 15 stk. á 500 g Ingredienser400 g CBP Havregryn (4095)300 g Chia frø sorte (33002)1.600 g Vand 13.000 g Credi Ferment (949784)100 g Salt m/jod (34799)30 g Kronjäst original gær (36018)30 g Credifrost® Super (944696)1.900 g Vand 2 Topping200 g Øko Sesamfrø sorte (25999)200 g Øko Sesamfrø m/skal (26381) Vand 1 bringes i kog og hældes over havregryn og chiafrø og står natten over. Alle øvrige ingredienser til dejen æltes, til dejen næsten er skær. Herefter tilsættes havre-chiagrøden, og dejen æltes færdig. Dejen kommes i plastkasse og strammes op. Lad...
Koldhævet surdejsbrød med kartofler 21 stk. á 500 g Ingredienser1.500 g Øko durummel fint (23031)3.000 g Øko Manitoba fint (23015)500 g Ølandshvede fint (23001)700 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)50 g Credifrost® Super (944696)135 g Salt m/jod (34799)40 g Kronjäst original gær (36018)3.150 g Vand 1700 g Vand 21.000 g Kartofler Topping200 g Øko Durum fint (23031) Dæk kartoflerne med vand og tilsæt salt efter eget ønske. Kartoflerne koges møre, vandet hældes fra, og kartoflerne afkøles. Alle ingredienser på nær kartofler, salt og vand 2 æltes 10 min. i 1. gear. Dejen æltes skær i 2....