17 stk. á 700 g
Ingredienser
Dag 1 – Fordej
1.000 g Casillo Farine Tipo O (33891)
10 g Kronjäst orig. gær (36018)
1.000 g Vand
Dag 2
4.000 g Casillo Farine Tipo O (33891)
1.000 g Durummel Semolina Grov (16302)
300 g Flydende Surdej Hvede (802042)
250 g Ekstra Jomfru Olivenolie (33421)
140 g Salt m/jod (34799)
100 g Credifrost® Super (944696)
50 g Kronjäst orig. gær (36018)
3.500 g Vand 1
500 g Vand 2
Fordejen røres sammen dagen før og stilles i bageriet.
Alle ingredienser undtagen salt og vand 2 æltes 10 min. i 1.gear. Salt tilsættes, æltehastigheden øges og vand 2 tilsættes lidt efter lidt. Når dejen er skær, lægges den i dejkasse og ligger 60 min. Dejen foldes (strammes op) og stilles på køl (24-48 timer).
Dejen tages ud fra køl og tempererer 90-120 min.. Hvedebrødene hakkes ud på 700 g og bages umiddelbart efter i ca. 35 min. ved 220°C.