CBP's inspirationsunivers

Her finder du spændende opskrifter og trends.
Du kan læse den nyeste udgave af Magasinet SPRØD eller genlæse de foregående udgivelser.

Ydermere finder du gode artikler udviklet af "bager til bager", inspiration til årets sæsoner samt "alt godt" der er værd at vide.

Tag en rundtur i de forskellige emner, ved at klikke på billederne.

Opskrifter

Tag en rundtur i alverdens skønne og inspirerende opskrifter - Imødekom dine kunder og tilpas dit bagværk til morgendagens efterspørgsel.

Inspirationsmagasiner

Dyk ned i vores inspirationsmagasiner Bagværk og Sprød. Læs med når CBP bl.a. besøger kantiner og bagerier, der ikke er bange for at følge de store beslutninger helt til dørs.

Hæfter og brochurer

Tag et kig i vores mange hæfter og brochurer. Bliv fx. inspireret til, hvordan du udvider dit snacking-sortiment - lige fra grød og brød til de søde snacks.

Sæsonhæfter

Planlæg dine sæsonkampagner for et halvt år eller år ad gangen, så du er et skridt foran med gode løsninger og indkøb. Find inspiration til dit årshjul her.

Trends

Hvad sker der i markedet af nye trends og tendenser. Mon ikke der er nogle strømninger som du kan bruge i din dagligdag? 

Det digitale univers

I vores digitale univers kan du blive klogere på, hvordan du kan bruge Facebook som bager, hvordan du får din egen webshop, og du kan se videoklip med tips og tricks.

Bager til bager

For en bager handler det om at være i udvikling hele tiden, og have styr på, hvad der giver værdi i sin forretning. Læs her hvad kolleger i branchen har gjort at forskellige tiltag.

Alt godt ...

Hvad er bedre end en god gang blandende bolsjer? Det er, hvad du får her: Inspiration, viden, tips, erfaringsudveksling og andet godt - stort som småt.