Sulten efter mere viden ...

Hvad bliver hot? Hvad skal du vide? Hvilke nye strømninger er på vej frem? For at bevare din kundekreds ikke mindst sørge for at nye kundegrupper kommer til, er det vigtigt at følge de trends og tendenser der rør sig. Tag idéer og gode muligheder til dig og tilpas det til din hverdag.

Hvad siger krystalkuglen? Herunder har vi samlet en række spændende artikler, der stiller skarpt på diverse emner som giver dig et indblik i hvad fremtiden byder på.

God læselyst.

Individuel indpakning

Overvejer du servering med individuel indpakning af brød og kage? Vi har samlet en række produkter med fokus på individuel pakning så du kan præsentere din mad fristende og lækkert.

Gearet til det professionelle køkken

Betydningen af god og nærende kost for arbejdsevne, humør og sammenhold på arbejdspladsen kan ikke overvurderes. Det er derfor med god grund, at mange private og offentlige virksomheder investerer i veluddannet kantinepersonale og gode køkkenfaciliteter

Fester og store kager

Årets fester er en samling af opskrifter udviklet i sam- arbejde med Credin og Odense Marcipan. Opskrifterne er udviklet, så der er nyt til alle med forskellige sværheds-grader, prispunkter og produktionskapacitet.

Vidste du ... om CBP?

Bag enhver bager med succes står en stærk partner. Leverandør til håndværksbagere og foodservice siden 1931. Vi er mere end blot en råvaregrossist. Vores passion - din succes.

Sukkerprint - sådan

Den personlige kage. Med kageprint er det kun fantasien, der sætter grænsen! Til bryllup, barnedåb, fødselsdag, jubilæum – der er mange lejligheder hvor en personlig kage vil bringe glæde.