Find online inspiration her

Facebook

Som bager er du næsten nødt til at være på Facebook eller Instagram. Du finder ikke en mere målrettet eller billigere reklameplatform. Du må bare ikke tro, at det er gratis.

Eller – det er det jo. Gratis. Men ikke, hvis du vil bruge platformen optimalt til at nå ud til de ”rigtige” forbrugere.

Få din egen webshop

Få din egen webshop til dit bageri. Med webshoppen kan du komme ud til flere kunder, og du kan give dine firmakunder en nem måde at bestille. 

Sætter du flotte billeder på dine produkter, kan du inspirere kunderne til at prøve nye spændende produkter fra dit sortiment.

Mitbageri

Mitbageri er en landsdækkende bager-app til forbrugerne, der øger kundestrømmen til din butik ved at give kunderne gode tilbud og mulighed for at optjene point, når de handler.

Video

At se bagværk eller teknikker udarbejdet stepvis, kan være nemmere at se i en video frem for en fremgangsmåde på skrift.

Her finder du videoopskrifter, -guides og -teknikker på bagværk og kagekreationer. Der vil løbende komme flere videoer til ... så stay tuned.

Podcast

Savner du tid til fordybelse? Og er det svært at få tid til at læse om trends, eller netværke med andre i branchen?

Så lyt med i SPRØD Podcast, hvor artiklerne fra SPRØD Magasin læses op, så du har hænderne fri til alt det andet, du skal nå i din travle hverdag.