• FÅ DIN
    EGEN BAGER
    WEBSHOP

En webshop styrker din fysiske butik

Det er dejligt at høre butiksklokken ringe - det betyder, at der er kunder i butikken

MEN hvad med de kunder, der ønsker at handle online? Godt hjulpet på vej af COVID-19, søger kunder generelt efter online købsmuligheder.

Tænk også fremtidens kunder - de unge - de FORVENTER at kunne finde dine produkter online.

Tiden er vist inde til at få din webshop.

>> Tjek videoen her og se, hvor NEMT det er
Hvorfor få en webshop?

Webshoppen er lavet som et modul i Premium Pro - en nem løsning så dine kunder kan købe brød og kager online.

Fordele for dig:

  1. Bliv fri for vedligehold og optimering af en nuværende hjemmeside
  2. Erstat med din egen webshop som kan skabe mersalg til din butik
  3. Nem og enkelt løsning der styres via Premium Pro 


Markedsføring UB til dig

  • Vi sender en stor marketing-startpakke til dig 
  • Vi sørger for at ringe til 50 erhvervskunder i dit postnummer 

Vi sikre, at du er synlig på Facebook og Google (så dine kunder ved du har en webshop) 

>> Klik på brochuren og få mere info


Firmakonto

Når virksomheder skal bestille morgenbrød, gælder det om at gøre det så let for dem som muligt. Med Firmakonto-funktionen, gør du det let for dine firmakunder at handle hos dig uden at skulle finde firmakortet frem hver gang. Du vælger selv hvor ofte dine erhvervskunder skal faktureres, uafhængigt af antallet af bestillinger der er lagt ind i perioden."Det er nemt, hurtigt og gavner forretningen"

"Webshoppen hjælper os til at markedsføre flere produkter. De flotte billeder betyder, at kunderne ikke længere kun bestiller det, de har i hovedet. Vi frister dem med et større udvalg, og det har givet et bedre salg af forskellige produkter."

>> Læs hele samtalen med Line fra Brødsnedkeren her


Webshop gør engrossalget professionelt og solidt

Når jeg besøger en ny kunde, så har jeg på forhånd lavet en test-side med kundens navn og de produkter, jeg tror, de er interesserede i. Så taler vi ud fra den. De kan se billeder og priser på produkterne, og se, hvor nemt det er at bestille, forklarer John Damm-Ottesen, der er medejer af BRØD.

– Systemet har både fjernet en arbejdsgang eller to, en stressfaktor og en masse støj omkring sms’erne. Det har også gjort os meget mere parate til at modtage nye B2B-kunder mere professionelt.

>> Læs hele artiklen med John fra BRØD her


Webshop: Glade kunder og telefonstilhed

Telefonen i butikslokalet tier stille, men til gengæld har nye kunder klikket sig frem til disken i Bogense Bageren. En webshop sparer meget tid, lyder erfaringen fra det nordfynske.

Det seneste år har vi generelt solgt mere og mere på webshoppen, og vi har stadig det samme over disken, så det har givet os et mersalg, siger Anita Juul Madsen, der ejer og driver Bogense Bageren.

>> Læs hele artiklen med Anita fra Bogense Bageren her


Webshoppen er som at have en ekstra lille kiosk

- Salget i webshoppen svarer til, at vi har en lille kiosk ved siden af vores to udsalg, så det er vi meget glade for. Det fungerer godt, og vi får mange ordrer, siger Lene Johannsen fra Kaj's Bageri.

En royal succes
Op til tronskiftet i 2024 oplevede Kaj’s Bageri værdien af en webshop. Bestillingerne fra webshoppen gav et godt billede af, hvor mange Kongekager de skulle producere, da de første 160 kager allerede var købt og betalt på forhånd.

>> Læs hele artiklen med Lene fra Kaj's Bageri herDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om, hvordan du kommer i gang med din egen bager webshop, så tag fat i os med det samme. Vi står altid klar til at hjælpe