Power snack (for begyndere) Se opskrift på power snack for let øvede og for øvede i Premium Pro. 37 stk. á 54 g Ingredienser580 g OM Mandelråmasse Valencia (35275)100 g Øko Sesamfrø sorte (25999)400 g Praline Delicrisp Gianduja (36707)1 g Salt u/jod (34809)880 g Crunchlag med nougat (basisopskrift)30 g RSG CBP Vekao, mørk 20% (32485) Rul Valencia marcipan ned på 3,5 mm og stik det ud med bakken/formen, så det passer præcis ned i bunden af dem. Rist sesamfrø i ovnen ved 180°C ca. 15 min. Rør dem sammen med Gianduja og salt, mens frøene er lune, så cremen smelter lidt. Smør massen ud på...
Wienerbrød med bacon, løg og æggestand 20 stk. á 85 g Ingredienser100 g Bacon100 g Løg1.200 g Wienerdej (basisopskrift)300 g Helæg past. Skrabe (36225) Bacontern steges og køles ned. Løgene hakkes fint og steges ved lav varme i rapsolie, så de ikke bruner. 1200 g wienerdej rulles ned på 40 x 50 cm og deles i 20 stykker. Der laves et snit i alle fire hjørner og de lægges i en høj silikoneform, hvorefter de raskes i 40 min. Stykkerne trykkes i bunden, og der fyldes med 5 g bacon og 5 g løg. Der tilsættes lidt salt og peber i æggene og tilføjes 15 g æggemasse i hvert stykke. Stykkerne...
Granola med solsikkeprotein 4.525 g Ingredienser600 g Græskarkerner GWS (33195)600 g Solsikkeker Bakery (33167)600 g Solsikkeprotein TVP crisp (33220)600 g CBP Havreflager (4096)600 g Mandler, ubeh. (28079)600 g Tranebær tørret (31233)300 g Øko Sesamfrø m/skal (26381)300 g Kokosmel (34008)200 g Sirup Gul (27303)100 g Extra Jomfruolivenolie (33421)25 g Vaniljesukker (25021) Græskarkerner, solsikkefrø, sesam, mandler og havreflager blandes i en skål. Olivenolie, sirup og vaniljesukker blandes herefter i kernerne. Det hele fordeles jævnt i en kantplade, sættes i ovnen og ristes ca. 15 min. ved...
Croissant med æg og bacon 150 stk. á 111 g Ingredienser2.700 g Øko Tipo 00 (23010)650 g Sødmælk200 g Stødt Melis (34404)200 g Æg L (36228)150 g Øko smør saltet (26030)100 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)100 g Kronjäst orig. gær (36018)50 g Credifrost® Super (944696)50 g Salt u/jod (34809)600 g Vand1.200 g Øko smør saltet (26030) Fyld7.500 g Æg L (36228)1.500 g Økologisk Vesterhavsost 48+1.500 g Bacon150 g Purløg Lav croissanterne efter din normale fremgangsmåde. Daggamle croissanter skæres over på tværs, og krummen trykkes ned. En halv croissant stilles på højkant i en muffinform. 1...
Sandwichstykke med solsikkeprotein 37 stk. á 155 g Ingredienser2.250 g Øko Tipo 00 (23010)500 g Solsikkeproteingranulat TVP (basisopskrift)500 g Durummel Semolina Grov (16302)250 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)150 g Ekstra Jomfru Olivenolie (33421)100 g Stødt Melis (34404)60 g Kronjäst orig gær (36018)50 g Credifrost® Super (944696)50 g Salt m/jod (34799)1.700 g Vand Topping200 g Solsikkeprotein TVP crisp (33220) Solsikkeproteingranulat skoldes dagen før produktion. Alle ingredienser æltes 8 min. langsomt og 4 min. hurtigt, til dejen er æltet skær. Lad dejen hvile 30 min. i...