Chokolade fra CBP – en bred vifte af chokoladekvaliteter og muligheder Kakaosmør og -masse er hovedingredienserne i enhver god mørk og lys (mælk) chokolade og tilsammen det, der angiver kakaoprocenten i produktet. I den hvide chokolade er det kakaosmørret, der sætter procenten. Det er primært kakaosmørret, der giver chokolade den lækre bløde og smeltende mundfornemmelse, som sammen med kakaoens indhold af koffein og theobromin, gør det til et nydelsesmiddel, som er elsket verden over. I en tid hvor forbrugerne har stor fokus på smag, kvalitet og bæredygtighed, er det oplagt at skifte...
Agrain maskmel – baseret på restprodukt fra danske bryggerier CBP har indgået et samarbejde med Agrain, en dansk iværksættersucces, der har udviklet en metode til upcycling af mask. Agrains fokus er at gøre mask, der opstår som et restprodukt ved produktion af øl, til en værdifuld ingrediens i andre fødevarer, herunder brød. Ved at tilføre maskmel - kan du skabe noget nyt med dit bagværk. Udover en ny aroma og smag kan du tilføre en masse næring, proteiner og fibre til dit brød. Derfor skal du bruge maskmel i dit brød Maskmel har et proteinindhold på...
Irca Cremer, overtræk og glazes Når det skal være nemt og lækkert, så prøv de nye cremer, coatings og glazes fra italienske Irca. Irca har specialiseret sig i innovative ingredienser og løsninger til bageri, konditori og ismejeri. Med rødder tilbage til 1919 har Irca opbygget en solid ekspertise og et omdømme for kvalitet og pålidelighed. Med manifestet ”Together for positive impact” tilstræber Irca at skabe produkter, der ikke kun imponerer med smag og kvalitet, men også respekterer miljøet og samfundet. I CBP er vi startet op med en række særligt udvalgte ”best sellers” fra Irca, og...
Solsikkeproteinmel – bag med bæredygtigt planteprotein Solsikkeprotein er et bæredygtigt planteprotein, fremstillet som biprodukt af solsikkeolieproduktion. Melet har et højt indhold af protein (40-50%) og er rigt på fibre. I bagværk kan solsikkeproteinmel bruges til at øge proteinindholdet. Melet kan erstatte en del af det almindelige mel eller supplere andre ingredienser for at give en fyldig, nøddeagtig smag og en bedre næringsprofil. Solsikkeproteinmel er lavet på 100% afskallede solsikkefrø og er samtidig GMO-frit og naturligt allergenefrit. Solsikkeprotein Solsikkeprotein fås både...
Solsikkeprotein granulat Reducerer madomkostningerne med bæredygtigt planteprotein uden at gå på kompromis med kvaliteten af dine retter Vil du skære ned på kødet og samtidig holde kvalitet og smag i top? Solsikkeprotein granulat er en smart, økonomisk og smagsneutral proteinerstatning, der gør det nemt for dig som kok at tænke grønnere – uden at gå på kompromis med hverken smag, tekstur eller mæthed. I en hverdag, hvor budgetter skal overholdes, og gæsternes forventninger til bæredygtighed stiger, kan solsikkeprotein granulat være løsningen, du har ledt efter. Det er let at arbejde...