Komtessekage med pistaciefyld Brug et par forskellige Irca fyldninger, og du har et udsøgt udvalg af tapaskager. På billedet har vi brugt pistaciefyld, nocciolata og hvid mirabella overtræk med saltkaramelfyld. 100 stk. á 27 g Ingredienser800 g Hasselnødder hele (28204)800 g Stødt Melis (34404)300 g Æggehvider SKRAB (36200) Fyld700 g Irca cream pistacio (36704) Nødderne blendes (ikke for fint) og røres sammen med sukker og hvider. Sprøjt dejen i 5-kroners størrelse på bagepapir og bag dem ca. 5-8 min ved 220 grader. Efter afkøling lægges kagerne sammen med pistaciecremen og dyppes i...
Smørbagte skaller med æblekage fyld På billedet vises skaller med fyld af æblekage, solbær/flødecreme/trøffel og citron/marengs. 100 stk. á 19 g Ingredienser800 g Tærteskal, sød (37372)400 g IGOS Fruit filling Æble 65% (30062)200 g OM Bitter 00 (35007)200 g Debic Fløde 35% (21144)300 g KåKå Vaniljecreme (25134) Fyld tærteskallerne med 4 g æblefilling. Riv Bitter 00 på bagepapir og rist det i ovnen til sprød konsistens. Drys 2 g over æblefyldet, når det er afkølet. Pisk fløde og bland det med Kåkå vaniljecreme. Luk skallen med en sprøjtning af 5 g flødecreme. Top evt. med et diskret...
Franske eclair med æble og saltkaramel Mulighederne for fyld er uendelige. På billedet er vist med fyld af æble/saltkaramel, citroncreme/hasselnøddeflødecreme og pistacie/hindbærskum. 9 stk. á 130 g Ingredienser500 g Vandbakkelse lavet med Credi Choux (basisopskrift)200 g Irca caramel crumble (36700)100 g IGOS Fruit filling Æble 65% (30062)100 g Irca cream saltkaramel (36705)125 g Irca cream crunchy cocoa (36706)250 g Debic Piskefløde 35% (21130) Vandbakkelse dejen sprøjtes ud med stjernetyl i stykker af ca. 9 cm (50 g) og bages ved 200°C i ca. 28 min. Toppen skæres af og dyppes i...
Dubai-style chokolade Hop med på trenden med Dubai-style chokolade. Med pistaciecremer fra Irca, bliver det ikke meget nemmere. 20 stk. á 160 g Ingredienser1500 g Irca Cream Pistacio (36704)225 g Irca Pesto di Pistacio (36725)50 g Veliche kakaosmør (32239)125 g Kadayif2,5 g Salt uden jod1260 g Veliche mælkechokolade 35% (32241)40 g Veliche mørk chokolade 64% (32240) Irca Cream Pistacio og Irca Pesto di Pistacio røres sammen med kakaosmør og kadayif og smages til med salt. Den mørke chokolade tempereres, og der laves streger/splash i formen. Lad det hærde ved stuetemperatur. Temperer...
Jordbærbar med protein 8 stk. á 60 g Ingredienser400 g Valrhona Inspiration Jordbær (32771)80 g Solsikkeprotein TVP crisp (33220) Chokoladen tempereres, og solsikkeprotein røres godt ind i. Massen støbes i bar-form. Husk at slå evt. luftbobler ud. Opbevares i lufttæt emballage ved 16-18°C fri for lugt, fugt og sol. Bestil ingredienserne her