Smørbagte skaller med æblekage fyld På billedet vises skaller med fyld af æblekage, solbær/flødecreme/trøffel og citron/marengs. 100 stk. á 19 g Ingredienser800 g Tærteskal, sød (37372)400 g IGOS Fruit filling Æble 65% (30062)200 g OM Bitter 00 (35007)200 g Debic Fløde 35% (21144)300 g KåKå Vaniljecreme (25134) Fyld tærteskallerne med 4 g æblefilling. Riv Bitter 00 på bagepapir og rist det i ovnen til sprød konsistens. Drys 2 g over æblefyldet, når det er afkølet. Pisk fløde og bland det med Kåkå vaniljecreme. Luk skallen med en sprøjtning af 5 g flødecreme. Top evt. med et diskret...
Franske eclair med æble og saltkaramel Mulighederne for fyld er uendelige. På billedet er vist med fyld af æble/saltkaramel, citroncreme/hasselnøddeflødecreme og pistacie/hindbærskum. 9 stk. á 130 g Ingredienser500 g Vandbakkelse lavet med Credi Choux (basisopskrift)200 g Irca caramel crumble (36700)100 g IGOS Fruit filling Æble 65% (30062)100 g Irca cream saltkaramel (36705)125 g Irca cream crunchy cocoa (36706)250 g Debic Piskefløde 35% (21130) Vandbakkelse dejen sprøjtes ud med stjernetyl i stykker af ca. 9 cm (50 g) og bages ved 200°C i ca. 28 min. Toppen skæres af og dyppes i...
Dubai-style chokolade Hop med på trenden med Dubai-style chokolade. Med pistaciecremer fra Irca, bliver det ikke meget nemmere. 20 stk. á 160 g Ingredienser1500 g Irca Cream Pistacio (36704)225 g Irca Pesto di Pistacio (36725)50 g Veliche kakaosmør (32239)125 g Kadayif2,5 g Salt uden jod1260 g Veliche mælkechokolade 35% (32241)40 g Veliche mørk chokolade 64% (32240) Irca Cream Pistacio og Irca Pesto di Pistacio røres sammen med kakaosmør og kadayif og smages til med salt. Den mørke chokolade tempereres, og der laves streger/splash i formen. Lad det hærde ved stuetemperatur. Temperer...
Kvalitetsmel fra Bornholms Valsemølle Gæsterne vil have godt bagværk. Brug mel af gamle kornsorter fra Bornholms Valsemølle, så kan du tilbyde brød lavet med både godt håndværk, gode råvarer og en god historie at fortælle. Bornholms Valsemølle er danskproduceret kvalitetsmel.  Hos CBP forhandler vi en række forskellige produkter fra Bornholms Valsemølle. Prøv fx økologisk emmermel, purpurpurmel, ølandshvede, speltmel, durummel, svedjerug eller Tipo 00. Flere af varianterne findes både i en fin variant og som fuldkorn.   Se vores udvalg af kvalitetsmel fra Bornholms Valsemølle...
Valrhona – fransk gourmet chokolade, når det er allerbedst Hos CBP er vi stolte af at have indgået et samarbejde med Valrhona chokolade i Frankrig og være blevet forhandler af et udvalg af deres bedste chokolader til konditori og bageri. VALRHONA er kendt og elsket for deres passion, smag, kreativitet og kvalitet på chokolade. Når du vælger Valrhona chokolade, vælger du fransk gourmet, men støtter også dyrkning af bæredygtig og ansvarlig kakao med respekt for både mennesker og jord. 100% af Valrhonas kakaobønner, kan spores tilbage til producenter, hvem der har dyrket kakaobønnerne....