Se opskrift på power snack for let øvede og for øvede i Premium Pro.
37 stk. á 54 g
Ingredienser
580 g OM Mandelråmasse Valencia (35275)
100 g Øko Sesamfrø sorte (25999)
400 g Praline Delicrisp Gianduja (36707)
1 g Salt u/jod (34809)
880 g Crunchlag med nougat (basisopskrift)
30 g RSG CBP Vekao, mørk 20% (32485)
Rul Valencia marcipan ned på 3,5 mm og stik det ud med bakken/formen, så det passer præcis ned i bunden af dem.
Rist sesamfrø i ovnen ved 180°C ca. 15 min. Rør dem sammen med Gianduja og salt, mens frøene er lune, så cremen smelter lidt. Smør massen ud på marcipanbundene og lad det hærde 10 min. på køl. Læg det crunchy lag på toppen og sørg for, at det er så glat som muligt fx ved at lægge bagepapir på toppen og rulle det med en rullepind. Lad barerne hærde.
Vend dem ud af formene og tag bagepapiret af marcipanbunden. Del hver stang op i 18 lige store barer ved at mærke marcipanen op og skære, mens stangen ligger med bunden opad, så der skæres ned igennem det bløde først. Den mørke vekao smeltes, og hver enkelt bar dyppes på bund og sider, så kun crunchlaget på toppen er synligt.
Barerne opbevares i lufttæt emballage ved 16-18°C fri for lugt, fugt og sol. De kan holde sig ca. 14 dage.
Crunchlag med nougat (basisopskrift)
200 g Øko dadler tern (26037)
80 g Solsikkeprotein TVP minced (33212)
160 g Poppede durum (4103)
440 g OM Nuss Nougat (35561)
Temperer nougat. Tilføj de øvrige ingredienser og rør det godt sammen. Smør straks massen ud på emnet og lad det størkne før evt. udskæring.