4.525 g
Ingredienser
600 g Græskarkerner GWS (33195)
600 g Solsikkeker Bakery (33167)
600 g Solsikkeprotein TVP crisp (33220)
600 g CBP Havreflager (4096)
600 g Mandler, ubeh. (28079)
600 g Tranebær tørret (31233)
300 g Øko Sesamfrø m/skal (26381)
300 g Kokosmel (34008)
200 g Sirup Gul (27303)
100 g Extra Jomfruolivenolie (33421)
25 g Vaniljesukker (25021)
Græskarkerner, solsikkefrø, sesam, mandler og havreflager blandes i en skål. Olivenolie, sirup og vaniljesukker blandes herefter i kernerne. Det hele fordeles jævnt i en kantplade, sættes i ovnen og ristes ca. 15 min. ved 170°C. Herefter fordeles tranebær, kokos og solsikkeprotein i blandingen. Granolaen ristes ca. 15 min. – husk at røre rundt et par gange, så det bliver ristet ensartet.