Granola med solsikkeprotein

4.525 g

Ingredienser
600 g Græskarkerner GWS (33195)
600 g Solsikkeker Bakery (33167)
600 g Solsikkeprotein TVP crisp (33220)
600 g CBP Havreflager (4096)
600 g Mandler, ubeh. (28079)
600 g Tranebær tørret (31233)
300 g Øko Sesamfrø m/skal (26381)
300 g Kokosmel (34008)
200 g Sirup Gul (27303)
100 g Extra Jomfruolivenolie (33421)
25 g Vaniljesukker (25021)

Græskarkerner, solsikkefrø, sesam, mandler og havreflager blandes i en skål. Olivenolie, sirup og vaniljesukker blandes herefter i kernerne. Det hele fordeles jævnt i en kantplade, sættes i ovnen og ristes ca. 15 min. ved 170°C. Herefter fordeles tranebær, kokos og solsikkeprotein i blandingen. Granolaen ristes ca. 15 min. – husk at røre rundt et par gange, så det bliver ristet ensartet.

 

En proteinerstatning, der giver mening i køkkenet

Solsikkeprotein granulat er plantebaseret, indeholder over 50 % protein og er både vegansk, kosher og halal-certificeret. Det er desuden GMO-frit, naturligt allergenefrit og har clean label.

Spar på kødet – uden at gå på kompromis med kvaliteten! 

Udover at kunne bruges i fx power snack og granola, er det oplagt at erstatte en del af kødet dine buffetretter med solsikkeproteingranulat.

Billigere end kød – skær i madomkostningerne
Smagsneutralt – tag styringen med smagen
Alsidig og bæredygtig* – brug det i alt fra kødboller og burgere til gryderetter og buffetretter

Granulatet er fremstillet som biprodukt fra produktionen af solsikkekerne og -olie og er derfor et bæredygtigt* valg. 

*https://www.medicosadventistas.org/wp-content/uploads/2018/09/gorissen2017.pdf