150 stk. á 111 g
Ingredienser
2.700 g Øko Tipo 00 (23010)
650 g Sødmælk
200 g Stødt Melis (34404)
200 g Æg L (36228)
150 g Øko smør saltet (26030)
100 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)
100 g Kronjäst orig. gær (36018)
50 g Credifrost® Super (944696)
50 g Salt u/jod (34809)
600 g Vand
1.200 g Øko smør saltet (26030)
Fyld
7.500 g Æg L (36228)
1.500 g Økologisk Vesterhavsost 48+
1.500 g Bacon
150 g Purløg
Lav croissanterne efter din normale fremgangsmåde.
Daggamle croissanter skæres over på tværs, og krummen trykkes ned. En halv croissant stilles på højkant i en muffinform. 1 æg slås ud og hældes forsigtigt i croissanten, hvorefter det drysses med ost. Bacon lægges på toppen. Bages 10-12 min. ved 200°C og drysses efterfølgende med purløg.