Koldhævet surdejsstykke med belugalinser 84 stk. á 130 g Ingredienser1.500 g Øko durummel fint (23031)3.000 g Øko Manitoba fint (23015)500 g Ølandshvede fint (23001)700 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)50 g Credifrost® Super (944696)135 g Salt m/jod (34799)40 g Kronjäst original gær (36018)3.150 g Vand 1700 g Vand 21.000 g Økologisk Belugalinser Topping200 g Øko Durum fint (23031) Belugalinser koges i letsaltet vand efter anvisningen på posen. Vandet hældes fra, og linserne afkøles. Alle ingredienser på nær salt, vand 2 og belugalinser æltes 10 min. i 1. gear. Æltes skær i 2. gear,...
Speltbrød med speltflager 15 stk. á 720 g Ingredienser Dag 1 – Fordej1.000 g Øko Speltmel, fuldkorn (26307)10 g Kronjäst original gær (36018)1.000 g Vand Dag 25.000 g Øko Speltmel 630 (26199)250 g Flydende Surdej Spelt (802046)140 g Salt m/jod (34799)100 g Credifrost® Super (944696)60 g Kronjäst original gær (36018)3.250 g Vand Topping300 g HM Speltflager (5063) Fordejen røres sammen dagen før og står i bageriet natten over. Alle ingredienser æltes 8 min. i 1. gear. Skift til 2. gear og ælt dejen skær (vær opmærksom, speltmel er lidt sart). Lad dejen hvile 15 min, hvorefter den vejes af på...
Surdejsbrød med maltet hvede og øl 17 stk. á 600 g Ingredienser1.250 g J4T Surdejsbrød koncentrat (949797)2.900 g Øko Manitoba fint (23015)550 g Maltede hvedeflager (9102)55 g Kronjäst original gær (36018)140 g Salt m/jod (34799)180 g Ireks Craft Malt (40429)450 g Inddampet Malt Øl (20119)65 g Credifrost® Super (944696)3.100 g Vand 1750 g Vand 2 Topping200 g Kartoffelflager (33713)200 g Chia frø (33002)400 g Maltede hvedeflager (9102) Alle ingredienser på nær salt og vand 2 æltes 10 min i 1. gear. Tilsæt salt ved skift til 2. gear. Vand 2 tilsættes i 2. gear af 3 gange. Dejen æltes skær....
Hvedesurdejsbrød 17 stk. á 700 g Ingredienser Dag 1 – Fordej1.000 g Casillo Farine Tipo O (33891)10 g Kronjäst orig. gær (36018)1.000 g Vand Dag 24.000 g Casillo Farine Tipo O (33891)1.000 g Durummel Semolina Grov (16302)300 g Flydende Surdej Hvede (802042)250 g Ekstra Jomfru Olivenolie (33421)140 g Salt m/jod (34799)100 g Credifrost® Super (944696)50 g Kronjäst orig. gær (36018)3.500 g Vand 1500 g Vand 2 Fordejen røres sammen dagen før og stilles i bageriet. Alle ingredienser undtagen salt og vand 2 æltes 10 min. i 1.gear. Salt tilsættes, æltehastigheden øges og vand 2 tilsættes lidt efter...
Birkes med fyld 94 stk. á 100 g Ingredienser2.700 g Øko Tipo 00 (23010)650 g Sødmælk200 g Stødt melis (34404)200 g Æg L 63-73g SKRAB (36228)150 g Øko smør saltet (26030)100 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)100 g Kronjäst original gær (36018)50 g Credifrost® Super (944696)50 g Salt u/jod (34809)600 g Vand1.200 g Øko smør saltet (26030) Fyld500 g OM Bitter 00/æg fritg. (35007)500 g Stødt Melis (34404)500 g Øko smør saltet (26030)1.500 g Irca bagestabil nougat fyld (36720) Topping400 g Birkes hvid (33109) Alle ingredienser undtagen smør æltes 4 min. langsomt og 2 min. hurtigt. Dejen pakkes...