60 stk. á 130 g
Ingredienser
2.700 g Øko Tipo 00 (23010)
650 g Sødmælk
200 g Stødt Melis (34404)
200 g Æg L (36228)
150 g Øko smør saltet (26030)
100 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)
100 g Kronjäst orig. gær (36018)
50 g Credifrost® Super (944696)
50 g Salt u/jod (34809)
600 g Vand
1.200 g Øko smør saltet (26030)
Fyld
625 g KåKå Vaniljecreme (25135)
625 g Irca Cremirca Citron (36711)
250 g Debic piskefløde 35% (21135)
Topping
300 g Flormelis (34502)
Alle ingredienser undtagen smør æltes 4 min. langsomt og 2 min. hurtigt. Dejen pakkes ind i plastik og stilles på køl til dagen efter.
Dagen efter tages dejen ud fra køl, hvorefter smørret pakkes ind og rulles 3 x 3. Dejen skal hvile 30 min. på køl/frost mellem hver rulning. Lad dejen hvile min. 30 min. på køl/frost, inden den rulles ned på 12 mm. Dejen stikkes ud med udstikker nr. 12 og sættes på plade med papir. En sneglering sættes omkring og dejen raskes i ca. 60 min.
Efter raskning lægges en plade hen over ringene, og de bages 15-20 min. ved 200°C.
Vaniljecreme og citroncreme røres sammen. Den piskede fløde tilsættes, og der røres til en let ensartet creme. Når stykkerne er kølet af, klippes et hul i bunden som forsigtigt fyldes med Irca Citroncreme. Afslut med at drysse flormelis på toppen.