Fennikel- og appelsinbrød 253 stk. á 100 gram Ingredienser2.000 g CBP Skåret rug (4081)1.500 g Flydende surdej rug (802037)500 g Hørfrø (33121)400 g Mørk brødmalt (20100)240 g Salt med jod (34799)2.000 g Vand6.000 g CBP Rugmel (4080)1.000 g CBP Fuldkornshvedemel (4091)800 g Solsikkekerner bakery (33162)500 g Græskarkerner (33196)200 g Ireks Ristet Malt (600136)80 g Fennikel100 g Kronjäst original gær (36018)6.000 g Vand4.000 g Appelsinkompot - basisopskrift Alle ingredienser køres sammen og dejen hviler 30 min. 100 g sprøjtes i bionedbrydelig form (45386) og drysses eventuelt med topping....
Raw bar 204 stk. á 30 gram Ingredienser2.400 g Øko dadler tern 10 mm (26037)300 g Abrikos, tørret i tern300 g XOCOFINE Mørk 60% (Ø 9 mm) (32052)300 g OM Nougat 1 (35500)400 g Cashewnødder (28300)12 g Læsø groft sydesalt (34828)2.400 g XOCOFINE Mørk 60% (Ø 9 mm) (32052) Blødgør dadler og abrikoser i vand og hæld vandet fra igen. Smelt 300 g chokolade sammen med nougat. Det hele køres godt sammen. Presses ud i en kantbakke med papir og sættes på køl. Når pladen har sat sig, pensles den med smeltet chokolade på begge sider og toppen kan pyntes med frysetørret hindbær (35476). Skæres ud i små...
Vegansk pølsebrød 63 stk. á 70 gram Ingredienser2.000 g CBP Hvedemel (4001)500 g CBP Fuldkornshvedemel (4091)200 g Planteolie, vegetab. (33417)125 g Flydende surdej hvede (802042)100 g Kronjäst orig. gær (36018)60 g Salt med jod (34799)60 g Stødt Melis (34404)1.400 g Vand Ingredienserne (minus planteolie) æltes 8 min. langsomt. Planteolie tilsættes og dejen æltes skær i 2. gear. Ligger 15 min. som dej, vejes af (2.100 g) og virkes op. Efter yderligere 15 min. liggetid slås de op som boller og rulles aflange. Raskes 50-60 min. og bages 8-10 min. ved 210°C. Tip: Dejen kan også bruges til pita...
Vegansk kransekage med karamelliserede solsikke-kerner og pistacienødder 50 stk. á 35 gram Ingredienser1.000 g OM Kranse XX (35103)200 g Stødt Melis (34405)150 g Æble, rå225 g XOCOFINE Øko Choko Mørk 70% (32090)200 g Karamelliseret Pistace og solsikkekerne topping – basisopskrift OM Kranse XX og sukker køres sammen. Riv de rå æbler og tilsæt dem til en ensartet masse. Massen rulles ned på 10 mm og 200 gram karamelliseret solsikkekerner og pistacienødder drysses over og trykkes let ned i kransekagen. Sættes på frost og tages ud, når den er kold. Skæres i 4x6 cm, sættes på plade og bages af i...
Vegansk kransekage med sweet potato 38 stk. á 35 gram Ingredienser1.000 g OM Kranse XX (35103)200 g Stødt Melis (34405)150 g Frossen Sweet Potato (2570)Evt.  XOCOFINE Øko Choko Mørk 70% (32090) OM kranse XX og sukker køres sammen. Den optøede sweet potato tilsættes og køres sammen til en ensartet masse. Kransekagemassen rulles ned på 10 mm på rullebord og sættes på frost. Når den er godt kold, udstikkes den med et krus eller udstikker på ca. 6 cm i diameter. Derefter bages den af i ca. 6-8 minutter ved 225 °C og kan evt. pyntes med god mørk øko chokolade. Bestil ingredienserne...