Brødhaps med bygsur

689 á 20 gram

Ingredienser
5. 000 g Øko hvedemel Manitoba (26220)
2.000 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)
2.500 g Katofler, børstede og forkogte (Pro038)
500 g Comté ost (Pro037)
130 g Salt med jod (34799)
125 g Ireks Øko. Frimat (600826)
25 g Økologisk gær
3.500 g Vand

Arbejdsbeskrivelse
Ælte-/pisketid: 8+4 min
Dejtemperatur: 26 °C
Liggetid: 60 min
Insætningstemperatur: 250 °C
Damp: 10 sek.
Afbagning: 230 °C 8-10 min.

Dejen æltes skær. Kogte kartofler (hakkede) og ost æltes forsigtigt i dejen. Dejen kommes i dejkasse (60 min). Herefter foldes sammen og stilles på køl til næste dag.

Tages ud fra køl og lad stå i minimum 60 min. i bageriet. Vendes ud på bordet og drysses med krydderiblandingen, inden stykkerne hakkes ud. Sættes på plade og lad stå 10 - 15 min. inden afbagning.