Banana - banankage med rom og chokolade

Ingredienser
2.500 g Mazarinbund med chokolade - basisopskrift
2.500 g Kagebund - basisopskrift
1.000 g Romlage - basisopskrift
1.500 g Banan

Der sprøjtes 25 g chokolademazarin i silikoneform (48127) og ovenpå sprøjtes 25 g kagebund. Så lægges der 15 g banan på samt 10 g romlage. Bages ca. 15-20 min. ved 190 ° C.

Basisopskrift mazarinbund med chokolade 5.000 g
1.000 g OM Bitter 00 med æg fra fritgående høns (35007)
1.000 g Stødt Melis (34405)
1.000 g Debic smør uden salt 82% (38874)
1.000 g Helæg Past. (36213)
700 g XOCOFINE Mørk 60% (32000)
300 g CBP Hvedemel (4001)

Bittermassen røres sammen til det er fint. Smøret røres i lidt efter lidt. Herefter røres æggene i lidt efter lidt og melet i til sidst. Den smeltede chokolade hældes i, og massen røres ensartet.

Basisopskrift kagebund 4.030 g
1.000 g Stødt Melis (34405)
1.000 g Debic smør uden salt 82% (38874)
1.000 g Helæg Past. (36213)
1.000 g CBP Hvedemel (4001)
20 g Orkide Bagepulver (964124)
10 g Salt uden jod (34809)

Smør og sukker røres hvidt/luftigt, og æg tilsættes lidt efter lidt. Mel, bagepulver og salt sigtes i, og massen røres glat.

Basisopskrift romlage 2.100 g
1.400 g Øko Rørsukker (34648)
700 g Rom

Rom og sukker røres sammen.