Skoleboller 42 stk. á 120 gram Ingredienser1.800 g CBP Hvedemel (4001)300 g Smør, saltet (36063)225 g Øko Rørsukker (34648)200 g Kronjäst original gær (36018)25 g Kardemomme, Premium (29731)25 g Salt uden jod (34809)10 g Orkide Bagepulver (964124)1.000 g Sødmælk850 g Kåkå Vaniljecreme (25135)500 g Flormelis til glasur (34500)120 g Kokosmel, medium (34008) Dejen hviler 15 min. på bordet efter køretid og vejes af i bræk på 2.550 g. Hviler igen 10 min. Virkes op og sættes på plade. Bollerne fyldes med creme efter lidt raskning og raskes færdig med fyld. Bages i ca. 6-7 min ved 190-200°C og...
Skærgårdsrugbrød 19 stk. á 500 gram Ingredienser4.000 g CBP Rugmel (4080)800 g CBP Hvedemel (4001)600 g Flydende surdej rug (802037)200 g Sirup Gul (27303)200 g Mørk brødmalt (20100)100 g Salt m/jod (34799)80 g Kronjäst original gær (36018)80 g Farin brun (34645)50 g Ireks Ristet Malt (600136)3.600 g Vand Ingredienserne æltes 12 min. langsomt. Ligger 30 min. inden afvejning. Vejes af på 500 g i singleform og glattes ud. Kan drysses med havreflager/farinblanding. Raskes ca. 60 min. og bages ca. 25 min ved 180°C. Tip: God til stærke oste Bestil ingredienserne...
Semla 87 stk. á 85 gram Ingredienser1.800 g CBP Hvedemel (4001)300 g Smør, saltet (36063)225 g Øko Rørsukker (34648)200 g Kronjäst original gær (36018)25 g Kardemomme, Premium (29731)25 g Salt uden jod (34809)10 g Orkide Bagepulver (964124)1.000 g Sødmælk2.100 g Debic piskefløde 35% (21135)850 g Deli Karamel (40225) Dejen hviler 15 min. på bordet efter køretid og vejes af i bræk på 2.550 g. Hviler igen 10 min. Virkes op og sættes på plade. Bollerne raskes og stryges med æg. Bages i 6-7 min. ved 190-200C og afkøles. Skæres igennem og 20 g karamel sprøjtes i cirkel på bunden. Fløde sprøjtes i...
Byggrød med skyr og karamelliseret byg 13 stk. á 260 gram Ingredienser1.500 g Sødmælk (Pro002)250 g Vand250 g Hindbær puré, frossen (2555)250 g Byg Grits (21727)250 g CBP Poppet Byg (4099)100 g Brun Farin (34645)5 g Salt uden jod (34809) 650 g Skyr Arla 0,2% (Pro023) (Dansk Cater Varenr. 203)130 g Karamelliseret bygFrisk frugt Ingredienserne koges op under omrøring til ønsket konsistens. 200 g sprøjtes i plastbæger. Toppes med 50 g skyr, 10 g karamelliseret byg samt frisk frugt. Karamelliseret byg 130 g93 g CBP Poppet Byg 12,5 kg (4099) 37 g Invertsukker med 20% honning 12,5 kg (27600)...
Knækhjul (knækbrød) 95 stk. á 70 gram Ingredienser2.500 g CBP Rugmel (4080)250 g Flydende surdej rug (802037)250 g Hørfrø (33121)250 g Græskarkerner GWS (33196)250 g Solsikkekerner, brud (33173)250 g Planteolie,vegetab. (33417)100 g Sirup Gul (27303)100 g Mørk brødmalt (20100)75 g Kronjäst original gær (36018)50 g Salt uden jod (34809)1.500 g Vand Ingredienserne (på nær planteolie) æltes sammen. Planteolien tilsættes og dejen æltes skær. Ligger 30 min. inden nedrulning. Rulles ned på 2,8 mm, prikkes og stikkkes ud med udstikker Ø 14 cm. Hullet i midten stikkes ud med udstikker Ø 5,5 cm....