204 stk. á 30 gram
Ingredienser
2.400 g Øko dadler tern 10 mm (26037)
300 g Abrikos, tørret i tern
300 g XOCOFINE Mørk 60% (Ø 9 mm) (32000)
300 g OM Nougat 1 (35500)
400 g Cashewnødder (28300)
12 g Læsø groft sydesalt (34828)
2.400 g XOCOFINE Mørk 60% (Ø 9 mm) (32000)
Blødgør dadler og abrikoser i vand og hæld vandet fra igen. Smelt 300 g chokolade sammen med nougat. Det hele køres godt sammen. Presses ud i en kantbakke med papir og sættes på køl.
Når pladen har sat sig, pensles den med smeltet chokolade på begge sider og toppen kan pyntes med frysetørret hindbær (35476). Skæres ud i små barer af 30 g. Opbevares på køl med en holdbarhed på ca. 3-4 dage.