Madspildskage Madspildskagerne smager fantastisk, og begrænsning af madspild er godt for både økonomien og – ja, verden. Et godt signal at sende til kunder og medarbejdere. 41 stk. á 100 gram Ingredienser500 g Øko smør saltet (26030)140 g Blomme past.skrabe (36204)340 g Stødt Melis (34405)480 g CBP Hvedemel (4001)50 g Orkide bagepulver (946130)25 g Vaniljesukker (25021)150 g Valrhona Pepites choc mørk 52% (32760)630 g Fruitinserts, Citron (2650)210 g OM Kranse XX (35103)350 g Æggehvider (36200)1.000 g Flormelis (34500)400 g Hvederasp45 g Mandelflager med hinde (28075) Rør blommer, smør...
Tapaskage med passion og chokolade En stilfuld og smagfuld tapaskage, der lyser op på ethvert dessertbord. Chokoladen får modspil af en frisk passionssmag, og mørdejsbunden er et sprødt element i disse små fine kager. 54 stk. á 27 gram Ingredienser432 g Chokoladebund (Valrhona) - basisopskrift540 g Cremeux Passion - basisopskrift270 g Chokolade ganache - basisopskrift216 g Kakaomørdej - basisopskrift Opskriften består af 4 delelementer. Sprøjt ca. 8 g chokoladebund pr. stk. i formen og bag. Herefter trykkes de let ned så der er plads til passion cremeux. Køl bunden af og hæld ca. 10 g...
Bounty surprise Kokos og chokolade er gode venner, det ved alle, men her de sat sammen med citron, og så sker der noget helt specielt. Smagsindtryk og udseende er ud over det sædvanlige. Den smukke sorte overflade er lavet med nyheden Velvet Spray – her er brugt en dramatisk sort, men vælg den farve, der passer til dit sortiment. 24 stk. á 90 gram Ingredienser1.080 g Lys chokolademousse - basisopskrift432 g Kakaomørdej - basisopskrift360 g Kokosindlæg - basisopskrift288 g Fruitinserts, citron (2650)24 g Sort velvet spray (49776) Opskriften består af 3 delelementer. Kakaomørdej rulles ned på...
Karameltærte med Valrhona chokolade Knivskarp og eksklusiv tærte med råvarer fra øverste hylde. Chokolade, karamel, jordbær og marcipan går op i en højere smagsenhed og er sat sammen i konsistenser, der er en elegant oplevelse på tungen. 12 stk. á 980 gram Ingredienser3.600 g Chokoladebund (Valrhona) - basisopskrift960 g Deli Karamel (40225)1.200 g Fruitinserts, Jordbær (2651)4.200 g Karamelmousse - basisopskrift1.800 g Chokoladeglaze karamel - basisopskrift20 g Velvet spray, mørkebrun (49777) Opskriften består af 3 delelementer. Chokoladebund bages i silikoneform festival (varenr....
Koldhævet kartoffelbrød Lækkert specialbrød med en saftig krumme og en rustik skorpe. Brødet er baseret på Just4Taste Potato koncentrat, som bl.a. indeholder kartoffelflager, majsmel, surdej og hvid peber. 13 stk. á 615 gram Ingredienser1500 g J4T Potato Konc.(949771)3.000 g CBP Hvedemel (4001)60 g Kronjäst orig. gær (36018)60 g Salt med jod (34799)40 g Credifrost® Super (944696)3.300 g Vand120 g Kartoffelflager (910055)60 g Rugmel (4080) Dejen æltes i 8 min. i 1. gear, og æltes derefter skær i 2. gear. Efter hviletid på 20 min. vejes dejen af i stykker på 600 g, som virkes op. De opvirkede...