Smuk gul påskekage med en dejlig frisk smag af citron og hindbær sammen med den søde nougat.
9 stk. á 867 gram
Ingredienser
1.800 g Mandellinsedej - basisopskrift
1.825 g Credi Luksus Cake - basisopskrift
30 g Pistacie Pasta (29180)
630 g IGOS Fruit filling Hindbær 60% (30061)
585 g Xocofine Nougat creme (32035)
2.160 g Credi Fond lemon - basisopskrift
750 g Lys gul glaze - basisopskrift
25 g Grøn kokos - basisopskrift
Credi Fond lemon støbes i silikoneform ø18 cm (varenr. 50772) og sættes på frost til næste dag.
Credi Luksus kagedej blandes med pistaciepasta.
En perforeret ring ø21 cm (varenr. 50772) fores med mandellinsedej, som er rullet ned på ca. 2,8 mm. Der sprøjtes 70 g hindbærfrugtfyld på linsedejsbunden, og derefter doseres 200 g Credi Luksus kagedej med pistacie ovenpå.
Kagen bages ved 185°C i 13-15 min. Nougatcremen lunes og fordeles jævnt på den afkølede tærte. Drys evt. med lidt grønt kokos i kanten, inden nougatcremen tørrer.
Citronfromagen befries fra formen og glazes direkte efter frost. Placer forsigtigt den glazede fromage oven på tærten og pynt f.eks. med små påskekyllinger (varenr. 48425).
Mandellinsedej - basisopskrift (2.050 g)
360 g Flormelis (34500)
920 g CBP hvedemel (4001)
120 g Mandelmel (27056)
10 g Salt uden jod (34809)
440 g SuperRulle 16 (36099)
200 g Helæg, pasteuriset (36225)
Alle ingredienser æltes sammen på en gang med dejkrog. Dejen skal kun lige æltes sammen.
Credi Luksus cake - basisopskrift (1.825 g)
1.000 g Credi Luksus cake (935535)
325 g Helæg, pasteuriset (36225)
300 g Planteolie, vegetabilsk (33417)
200 g Vand
Alle ingredienser røres sammen ved medium hastighed i 5 min.
Credi Fond lemon - basisopskrift (7.250 g)
1.000 g Credi Fond citron (926125)
1.50 g Vand
5.000 g Debic piskefløde 38% (21130)
Credi Fond citron opløses i vandet. Derefter tilsættes ca. 1/3 af den letpiskede fløde, og det blandes godt sammen. Resten af fløden mænges i.
Lys gul glaze - basisopskrift (686 g)
200 g Sødmælk
220 g Stødt melis (34405)
250 g Veliche chocolade, hvid 30% (32242)
15 g Husblas (21976)
1 g Golden gul farve (29123)
Husblas lægges i blød i koldt vand. Mælk og sukker varmes op til lige under kogepunktet. Den udblødte husblas opløses i den varme mælkeblanding, som derefter hældes i et litermål sammen med den hvide chokolade. Lad dette stå et lille minuts tid, inden massen blendes sammen med en stavblender, uden at få lavet for
mange luftbobler.
Glazen skal køle ned til omkring 37°C, før den er klar til brug.
Grøn kokos - basisopskrift (104 g)
100 g Kokosmel, fin (34003)
2 g Grøn flydende farve (29145)
2 g Gul flydende farve (29126)
Farverne blandes med kokosmel, spredes ud på en plade med silikonepapir og tørres i ovnen.
@ CBP - All rights reserved - Privatlivspolitik