Valrhona chokoladekage med brombær Eksklusiv kage med den lækreste chokolade fra Valrhona, marcipan og brombærpuré, der vil imponere enhver. 18 stk. à 911 gram Ingredienser2.070 g OM smør-linsedej (basisopskrift)4.950 g OM Chokolade mazarinmasse (basisopskrift)900 g OM OM Brombærpuré (basisopskrift)4.500 g OM Chokoladecreme Valrhona (basisopskrift) Chokoladespray600 g Valrhona Satilia chokolade, mørk 62% (32755)225 g Veliche kakaosmør (32239) Chokoladebånd3.150 g Valrhona Satilia chokolade, mørk 62% (32755) Tærteforme fores med smør-linsedej rullet ned på 2,5 mm. Chokolade mazarinmassen...
Supreme Vi giver to bud på Supreme. Den ene variant er med hybenfyld toppet med hakkede pistacienødder. Den anden variant er fyldt med en kakaocreme drysset med ristede hasselflager.  86 stk. á 90 gram Ingredienser2.700 g Øko Tipo 00 (23010)650 g Sødmælk200 g Helæg past. (36225)200 g Øko smør saltet (26030)150 g Stødt Melis (34405)135 g Flydende Surdej Hvede (802042)100 g Kronjäst orig. gær (36018)50 g Credifrost® Super (944696)50 g Salt uden jod (34809)50 g Ireks Opti Cool (600125)600 g Vand1.200 g Øko smør saltet (26030) Fyld 1: Vaniliecreme og hyben1.000 g KåKå Vaniljecreme (25135)1.000...
Speltbrød og stykker Brød og stykker lavet på 100% speltmel og speltsur. Surdej giver dels en mere intens smag og aroma til brødet, som vil glæde dine kunder og gæster. Dels giver den smidighed til dejen, som vil glæde din faglighed. Den særlige speltsur har en fin lys farve og en let syrlig smag og duft. 15 stk. á 650 gram Ingredienser4.000 g Øko speltmel (26199)1.000 g Øko fuldkornsspelt (26307)500 g Flydende surdej spelt (802046)125 g Salt med jod (34799)35 g Kronjäst orig. gær (36018)3.000 g Vand 1950 g Vand 2 Topping200 g Speltflager (5063) Ingredienserne (÷ salt og vand 2) æltes 10...
Surdejsbrød med quinoa Quinoa er en god kilde til protein, og desuden tilføjer quinoaen en usædvanlig lækker og frisk smag til brødet. Som at tage en lille bid af foråret. Quinoamel er alsidigt og kan anvendes i både brød og kager. Det har en let sødlig, mild og nøddeagtig smag. Med kombinationen af quinoa og surdejskoncentrat får brødet en god smag og en fantastisk åben poring. 7 stk. á 650 gram Ingredienser600 g J4T Surdejsbrød koncentrat (949797)1.300 g Hvedemel Manitoba (33820)15 g Kronjäst orig. gær (36018)60 g Salt m/jod (34799)20 g Credifrost® Super (944696)200 g Øko dansk quinoamel...
Tapasbrød Tapas stammer fra Spanien, men er efterhånden kendt over hele verden: Små retter, der kan spises som snack, forret eller sættes sammen til et helt måltid. Her har vi lavet et sprødt og smagfuldt firkantet stykke på en croissantdej, der komplimenterer mange typer fyld. 299 stk. á 20 gram Ingredienser2.700 g Øko Tipo 00 (23010)650 g Sødmælk200 g Helæg past. skrabe (36225)200 g Øko smør saltet (26030)135 g Flydende Surdej Hvede (802042)100 g Kronjäst orig. gær (36018)50 g Stødt Melis (34405)50 g Credifrost® Super (944696)50 g Salt uden jod (34809)50 g Ireks Opti Cool (600125)600 g...