Madspildskage

Madspildskagerne smager fantastisk, og begrænsning af madspild er godt for både økonomien og – ja, verden. Et godt signal at sende til kunder og medarbejdere.

41 stk. á 100 gram

Ingredienser
500 g Øko smør saltet (26030)
140 g Blomme past.skrabe (36204)
340 g Stødt Melis (34405)
480 g CBP Hvedemel (4001)
50 g Orkide bagepulver (946130)
25 g Vaniljesukker (25021)
150 g Valrhona Pepites choc mørk 52% (32760)
630 g Fruitinserts, Citron (2650)
210 g OM Kranse XX (35103)
350 g Æggehvider (36200)
1.000 g Flormelis (34500)
400 g Hvederasp
45 g Mandelflager med hinde (28075)

Rør blommer, smør og sukker sammen så det bliver hvidt. Sigt hvedemel, bagepulver og vaniljesukker og tilsæt det i den rørte masse sammen med chokolade og citronskal.

Vej 40 g kagemasse i silikone muffinsform (varenr. 50774). Oven på kagemassen fordeles 5 g revet marcipan. Oven på marcipanen udstikkes citron frugtindlæg på 6 cm i diameter, som lægges ovenpå.

Rør flormelis, rasp og æggehvider sammen. Sprøjt ca. 25 g raspmasse ovenpå citronindlægget og pynt evt. med mandelflager.

Bages ved 170 °C i ca. 15-17 min.

Tip: Du kan erstatte raspen med tvebakker og bruge din favoritfyldning i stedet for frugtindlæg.