Passion snitte Lækker snitte med en kombination af marcipanbund med hvid chokolade, citrongelé og passionsmousse. Tip: Kan også laves med chokolade mazarinbund, fruitinsert, jordbær (2651) og jordbærmousse. Find opskriften på denne version i Premium Pro. 90 stk. á 100 gram Ingredienser2.500 g Marcipanbund med hvid chokolade (basisopskrift)3.200 g Fruitinserts, citron (2650)3.000 g Passionsmousse (basisopskrift) Marcipanbund med hvid chokolade (basisopskrift)400 g OM Øko Mandelråmasse (35116)400 g Flormelis (34500)500 g Øko smør saltet (26030)600 g Blomme past. (36204)100 g Vaniljesukker...
Focaccia Potato Focaccia kan bruges til mange ting. Her har vi lavet en simpel men lækker kartoffelpizza på en focacciadej.  35 stk. á 195 gram Ingredienser600 g Just4Taste Surdejsbrød konc. (949797)900 g Øko Tipo 00 (23010)15 g Kronjäst orig. gær (36018)50 g Salt med jod (34799)1.400 g Vand 1480 g Vand 2500 g Øko durummel fint (23031) Topping1.000 g Mascarpone120 g Ekstra Jomfru Oliven Olie (33408)1.755 g Kartofler12 g Rosmarin (29742)12 g Salt, grov (34830) Alle ingredienser blandes sammen på nær vand 2 og salt. Dejen æltes 10 min. i 1. gear. Tilsæt salt ved skift til 2. gear. Vand 2...
Agrain brød med pilsner maskmel 17 stk. á 600 gram Ingredienser250 g Øko Maskmel Pilsner (8100)800 g Vand 14.000 g Hvedemel Manitoba Casillo (33816)750 g Ølandshvede fuldkorn (23002)500 g Flydende Surdej Rug (802043)110 g Salt med jod (34799)30 g Kronjäst original gær (36018)40 g Credifrost® Super (944696)2.550 g Vand 2800 g Vand 3 Topping100 g Kartoffelflager (33713)300 g Sesamfrø, afsk. (33141) Maskmel pilsner sættes i blød med vand 1. Lad det trække i 60 min. Alle ingredienser på nær vand 3 og salt tilsættes iblødsætningen. Dejen æltes i 10 min. i første gear. Vand 3 tilsættes i andet...
Yuzu hjerte Yuzu er den perfekte fusion af flere af verdens citrusfrugter. Smagen er syrlig og bitter med noter af mandarin og lime. Prøv denne lækre kage, hvor den syrlige yuzu kombineres med en æblemousse og en bund af shortbread. 8 stk. á 114 gram Ingredienser520 g Æblemousse (basisopskrift)120 g Yuzu indlæg (basisopskrift)120 g Shortbread (basisopskrift)150 g Grøn chokoladeglaze (basisopskrift) Æblemousse (basisopskrift)10 g Husblas (21976)500 g Æblemost, ufiltreret (39045)450 g Veliche chokolade, hvid 30% (32242)450 g Debic Piskefløde 35% (21130) Husblas lægges i blød i koldt...
Efterårsbrød med æble og timian 17 stk. á 700 gram Ingredienser700 g Knækket hvede (4101)700 g Vand 11.000 g Æblebåde (2539)10 g Timian (29743)3.000 g Øko hvedemel, Tipo 00 (23010)1.000 g Øko speltmel (26199)1.000 g Øko fuldkornsspelt (26307)1.000 g Bygsur 20 aktiv, flydende (802038)40 g Credifrost© Super (944696)35 g Kronjäst orig. gær (36018)3.000 g Vand 2700 g Vand 3125 g Salt med jod (34799) Knækket hvede og vand 1 sættes i blød natten over. Æbler og timian bages ved 200ºC i 10 min. og afkøles. Ingredienserne (undtagen salt, vand 3 og æbler) æltes langsomt i 10 min. Salt tilsættes. Vand...