Agrain madbrød med pilsner maskmel

18 stk. á 500 gram

Ingredienser
250 g Øko Maskmel Pilsner (8100)
800 g Vand 1
4.000 g Hvedemel Manitoba Casillo (33816)
750 g Ølandshvede fuldkorn (23002)
500 g Flydende Surdej Rug (802043)
110 g Salt med jod (34799)
30 g Kronjäst original gær (36018)
40 g Credifrost® Super (944696)
2.550 g Vand 2
800 g Vand 3

Maskmel pilsner sættes i blød med vand 1. Lad det trække i 60 min. Alle ingredienser på nær vand 3 og salt tilsættes iblødsætningen. Dejen æltes i 10 min. i første gear. Vand 3 tilsættes i andet gear af tre omgange. Salt tilsættes de sidste 3 min. Dejen æltes skær. Lad dejen hvile i 60 min. i en plastkasse. Dejen stødes og sættes på køl til næste dag.

Næste dag tempereres dejen mindst 2 timer. 500 gram langes ud i pladens længde. Dyp fingrene i en skål med vand og tryk mange huller i dejen. Dette gentages efter en halv time med god olivenolie.

Tørraskes ca. en time. Inden afbagning drysses med rosmarin og flagesalt.

Bages ved 230°C i ca. 15 min.