Bag med dansk hamp

Hamp er en kilde til protein og har et højt indhold af kostfibre og omage-3-fedtsyrer.
Hamp kan anvendes som alternativ til mange af dine almindelige frø og kerner.

Hamp stiger hastigt i popularitet blandt os danskere. Efterspørgslen har betydet, at produktionen af hampeafgrøden er blevet professionaliseret, og at der er blevet udviklet gode og sikre hampesorter. 

Derfor hamp
Hamp er en spændende ingrediens, fordi det er en god kilde til protein, og samtidig har det et højt indhold af fibre og omega-3-fedtsyrer.

Hvordan bruger du hamp i dit bagværk?
Tricket er at bruge hamp til at forbedre næringsværdien af de produkter,
man har i forvejen. H
amp giver en rig og nøddeagtig smag til bagværket.

Vidste du, at…?
1. Hamp er en kilde til protein og har et højt indhold af fibre og omega-3-fedtsyrer ⁠⁠
2. Hamp sprøjtes ikke (hverken økologisk eller konventiel) 
3. Hamp absorberer store mængder CO2 under væksten⁠⁠
4. Hamp fra CBP er dyrket og bearbejdet i Danmark og vandes ikke ⁠⁠
5. Hamp giver en nøddeagtig smag til dit bagværk ⁠⁠

Køb produkterne her
Hos CBP har vi økologisk hampemel, økologiske hele hampefrø, økologiske hampefiberskaller samt afskallede hampefrø. Du finder vores sortiment af hampe produkter her

SAMARBEJDSPARTNER

>> Samarbejde med Møllerup Brands
>> Se film fra Møllerup


Opskrifter med hampemel
Hos CBP har vi udviklet en række opskrifter med hampemel og hampefrø.

Prøv blandt andet vores fladbrød, der er perfekte til wraps eller vores hampe cookies.


Bag med dansk hamp? Køb hampemel her
Fladbrød med hampemel - find opskriften her