Menu

Vores passion, din succes

Velkommen
cbp bageri banner

Overlad regnstykkerne til CBP Premium Pro

 

Det er vigtigt at have styr på de mindste detaljer, når man er professionel bager. Kunder og myndigheder vil vide alt om allergener, næringsindhold, fuldkorn mv., og det kræver en stor lommeregner at følge med.

CBP Premium kunder har det nemmere end andre med gratis adgang til CBP Premium Pro – et program, der udfører alle de beregninger, der er brug for. Opskrifterne skal blot tastes ind, så klarer programmet resten.

Særligt modul til butikken
Næringsberegning og ingrediensliste med allergener fremhævet, oplysninger om fuldkorn og kumarin samt udskrift af labels. Butiksmedarbejderne kan ikke se kostpriser, kalkulationer, opskrifter, råvaremængder og arbejdsbeskrivelser. Kun det nødvendige er tilgængeligt.


CBP Premium Pro er verificeret af en uvildig rådgiver 
Verificeringen betyder, at den eksterne rådgiver – Bureau Veritas - har været Premium Pro systemet og alle udregningsmetoder bagved igennem, og ved stikprøver på recepter og råvareinformationer kontrolleret, at systemets beregninger og udformning af deklarationer – herunder ingredienslister, næringsberegninger, fuldkorn, kumarin m.m. er i henhold til gældende lovgivning, under forudsætning af at de informationer, der kommer ind i systemet via SupplierNet er korrekte.


Start CBP Premium Pro - klik her


Kontakt din CBP distriktschef og hør hvordan du får adgang til Premium Pro.

Alt i ét program:

  • Beregning af næringsindhold, kumarin og fuldkorn
  • Ingrediensliste med allergener fremhævet
  • QUID-beregning
  • Print af label
  • Beregning af kostpris og avance
  • Opskrifter fra leverandørerne til inspiration
  • Datablade

PremiumPro forside
(Klik på billede)

molded breadvarious cakedoughpie