”Verdensmester” i fødevaresikkerhed & kvalitet

Vi er kompromisløse og sætter høje krav
I Orkla stræber vi efter at være blandt verdens bedste virksomheder i håndtering af kvalitet og fødevaresikkerhed. Vores kunders tillid og det at have sikre produkter er en vigtig hjørnesten i CBP's fundament. Moderne fødevareproduktion indebærer en kompleks værdikæde og stiller store krav til nøglepersoner i forhold til kvalitet, fødevaresikkerhed, sourcing og dokumentation. 

Certificeringer i Fødevaresikkerhed

BRC

BRC sikrer en høj, ensartet standard, og vi insisterer på, at alle vores leverandører overholder vores strenge retningslinjer.

Se vores BRC certifikat her

OFSS

Orkla Food Safety Standard (OFSS) og BRC er en del af ryggraden i CBP. Det er den, vi holder alt op imod, så vi sikrer, at vi altid er i overensstemmelse med lovgivning, og at fødevaresikkerheden er i højsædet.

Gode artikler

Din kokos er i de bedste hænder
Når du bruger kokos i bageriet, bekymre det dig sikkert ikke, at den har rejst den halve klode rundt og været igennem mange processer. Det behøver du heller ikke. For det gør vores kvalitetseksperter.
Kend os på kvaliteten
Tag med på auditering hos en rosinleverandør i sydafrika. Rosiner er nemlig ikke bare rosiner. Har de små lækkerbiskner den rette smag. farve og konsistens? Bliver de sorteret og vasket grundigt og foregår det under sikre arbejdsforhold?