Tapashapser med oliventapenade og løgkompot Prøv også fyld af basilikumspesto, soltørrede tomater og Vesterhavsost på toppen. 25 stk. á 40 g Ingredienser500 g Smørcroissant dejplade (2161)125 g Oliventapenade (basisopskrift)250 g Løgkompot (basisopskrift)125 g Økologisk Vesterhavsost Den frosne croissantplade lægges på en plade med papir og stilles på køl til dagen efter. Pladen skæres ud i stykker á 6x6 cm, stilles på plade og tørrasker 60-90 min. under plastik. Stryges med æg, bages ved 190 grader til den har den ønskede farve, afkøles og deles i top og bund. Oliventapenade smøres på...
Burgerbolle med solsikkeprotein Brug samme opskrift til crackers – dog anden arbejdsbeskrivelse. 66 stk. á 85 g Ingredienser2.000 g Øko Ølandshvedemel sigtet (22800)500 g Øko Ølandshvedemel fuldk. (22801)500 g Solsikkeprotein RAW skoldning (basisopskrift)300 g Ekstra Jomfru Olivenolie (33420)100 g Flydende Surdej Rug (802043)100 g Sirup Gul (27303)100 g Øko Sesamfrø m/skal (26381)100 g Hørfrø (33120)100 g Øko dansk quinoafrø (33208)75 g Kronjäst orig. gær (36018)50 g Salt m/jod (34799)1.250 g Vand (ca.)250 g Øko Sesamfrø m/skal (26381)250 g Øko dansk quinoafrø (33208) Ingredienserne...
Koldhævet tapasbrød med gouda, oliven og rød pesto Credi Ferment indeholder den stærke Italiensk mel Tipo O, fermenteret mel, surdej og malt. I opskriften anvendes både kold- og langtidshævning og et højt vandindhold. Derfor modnes dejen langsomt og giver stor smag og masser af sprød skorpe. Tip: En dej mange muligheder. Skift topping og fyld og brug dejen til sandwichbrød, stykker og baguettes – dog anden arbejdsbeskrivelse. 24 stk. á 566 g Ingredienser5.400 g Credi Ferment (949784)600 g Ølandshvede fuldkorn (23002)40 g Kronjäst orig. gær (36018)45 g Credifrost® Super (944696)150 g...
Travel cake med sliders (sandkage med topping) Slut med at køre sandkage til romkugler. Skær i stedet sandkagen i tykke skiver og kom topping på efter eget ønske. De viste sliders på billedet er henholdsvis chokolade/appelsin-sandkage med topping, citron-sandkage med topping og pistacie-sandkage med topping. 10 stk. á 81 g Ingredienser500 g Chokolade-sandkage med appelsinsmag (basisopskrift)250 g Irca cream crunchy cocoa (36706)60 g Irca cremirca appelsin (36710) Sandkagen skæres i tykke skiver á ca. 50 g, og 25 g Irca cream crunchy cocoa og 6 g Irca cremirca appelsin lægges pænt på....
Komtessekage med pistaciefyld Brug et par forskellige Irca fyldninger, og du har et udsøgt udvalg af tapaskager. På billedet har vi brugt pistaciefyld, nocciolata og hvid mirabella overtræk med saltkaramelfyld. 100 stk. á 27 g Ingredienser800 g Hasselnødder hele (28204)800 g Stødt Melis (34404)300 g Æggehvider SKRAB (36200) Fyld700 g Irca cream pistacio (36704) Nødderne blendes (ikke for fint) og røres sammen med sukker og hvider. Sprøjt dejen i 5-kroners størrelse på bagepapir og bag dem ca. 5-8 min ved 220 grader. Efter afkøling lægges kagerne sammen med pistaciecremen og dyppes i...