Tapashapser med oliventapenade og løgkompot Prøv også fyld af basilikumspesto, soltørrede tomater og Vesterhavsost på toppen. 25 stk. á 40 g Ingredienser500 g Smørcroissant dejplade (2161)125 g Oliventapenade (basisopskrift)250 g Løgkompot (basisopskrift)125 g Økologisk Vesterhavsost Den frosne croissantplade lægges på en plade med papir og stilles på køl til dagen efter. Pladen skæres ud i stykker á 6x6 cm, stilles på plade og tørrasker 60-90 min. under plastik. Stryges med æg, bages ved 190 grader til den har den ønskede farve, afkøles og deles i top og bund. Oliventapenade smøres på...
Burgerbolle med solsikkeprotein Brug samme opskrift til crackers – dog anden arbejdsbeskrivelse. 66 stk. á 85 g Ingredienser2.000 g Øko Ølandshvedemel sigtet (22800)500 g Øko Ølandshvedemel fuldk. (22801)500 g Solsikkeprotein RAW skoldning (basisopskrift)300 g Ekstra Jomfru Olivenolie (33420)100 g Flydende Surdej Rug (802043)100 g Sirup Gul (27303)100 g Øko Sesamfrø m/skal (26381)100 g Hørfrø (33120)100 g Øko dansk quinoafrø (33208)75 g Kronjäst orig. gær (36018)50 g Salt m/jod (34799)1.250 g Vand (ca.)250 g Øko Sesamfrø m/skal (26381)250 g Øko dansk quinoafrø (33208) Ingredienserne...
Koldhævet tapasbrød med gouda, oliven og rød pesto Credi Ferment indeholder den stærke Italiensk mel Tipo O, fermenteret mel, surdej og malt. I opskriften anvendes både kold- og langtidshævning og et højt vandindhold. Derfor modnes dejen langsomt og giver stor smag og masser af sprød skorpe. Tip: En dej mange muligheder. Skift topping og fyld og brug dejen til sandwichbrød, stykker og baguettes – dog anden arbejdsbeskrivelse. 24 stk. á 566 g Ingredienser5.400 g Credi Ferment (949784)600 g Ølandshvede fuldkorn (23002)40 g Kronjäst orig. gær (36018)45 g Credifrost® Super (944696)150 g...
Inspirationskonfektstykke Tip: Brug samme opskrift til at lave inspirationskonfekt bar. 21 stk. á 15 g Ingredienser42 g Proteinindlæg (basisopskrift)147 g Hindbær ganache (basisopskrift)63 g Veliche hvid chokolade 30% (32242)63 g Valrhona Inspiration Hindbær (32772) Brug en form til 21 stykker chokolade á 15 g. Hindbær ganache tempereres og ved hjælp af fingerspids eller fx svamp laves der et drej ned i formen, så der kommes et tyndt lag rød chokolade ned i toppen af formen. Den hvide chokolade tempereres, og når det røde er hærdet i formen, støbes skallen med hvid chokolade. Lad skallen...
Travel cake med sliders (sandkage med topping) Slut med at køre sandkage til romkugler. Skær i stedet sandkagen i tykke skiver og kom topping på efter eget ønske. De viste sliders på billedet er henholdsvis chokolade/appelsin-sandkage med topping, citron-sandkage med topping og pistacie-sandkage med topping. 10 stk. á 81 g Ingredienser500 g Chokolade-sandkage med appelsinsmag (basisopskrift)250 g Irca cream crunchy cocoa (36706)60 g Irca cremirca appelsin (36710) Sandkagen skæres i tykke skiver á ca. 50 g, og 25 g Irca cream crunchy cocoa og 6 g Irca cremirca appelsin lægges pænt på....