Hop med på trenden med Dubai-style chokolade. Med pistaciecremer fra Irca, bliver det ikke meget nemmere.
20 stk. á 160 g
Ingredienser
1500 g Irca Cream Pistacio (36704)
225 g Irca Pesto di Pistacio (36725)
50 g Veliche kakaosmør (32239)
125 g Kadayif
2,5 g Salt uden jod
1260 g Veliche mælkechokolade 35% (32241)
40 g Veliche mørk chokolade 64% (32240)
Irca Cream Pistacio og Irca Pesto di Pistacio røres sammen med kakaosmør og kadayif og smages til med salt.
Den mørke chokolade tempereres, og der laves streger/splash i formen. Lad det hærde ved stuetemperatur. Temperer mælkechokoladen og støb en skal i formen.
Når skallen er hærdet, sprøjtes fyldet i og formen lukkes med en bund af mælkechokolade.
Den færdige chokolade opbevares tørt og uden lugt eller fugt. Helst i lufttæt emballage ved en konstant temperatur på 16-18 grader væk fra sollys.