Surdejsbrød med solsikkeprotein 15 stk. á 700 g Opskriften kan også bruges til stykker. Brødet indeholder 8,7 g protein pr. 100 g Ingredienser5.000 g Øko Manitoba fint (23015)1.000 g Solsikkeprotein skoldning (basisopskrift)1.000 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)140 g Salt med jod (34799)100 g Credifrost Super (944696)100 g Planteolie, vegetabilsk (33417)40 g Kronjäst orig. gær (36018)3.000 g Vand 1500 g Vand 2 Ingredienserne (undtagen salt og vand 2) æltes 8 min. langsomt. Salt tilsættes, æltehastigheden øges og vand 2 tilsættes lidt efter lidt. Dejen æltes skær. Lad dejen ligge 60...
Havretrekanter med solsikkeprotein 53 stk. á 90 g Form enten stykkerne som trekanter eller som snegle. Brødet indeholder 9,9 g protein pr. 100 g Ingredienser1.600 g Øko Tipo 00 (23010)250 g Solsikkeprotein RAW (33211)250 g CBP havregryn (4095)200 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)200 g Æg L (36228)150 g Kronjäst orig. gær (36018)150 g Stødt melis (34404)100 g Øko smør 1, saltet (26030)50 g Credifrost Super (949789)20 g Salt med jod (34799)1.000 g Vand800 g Øko smør, 2 saltet (26030) Ingredienserne (undtagen smør 1) æltes 5 min. langsomt. Smør 1 tilsættes og dejen æltes skær. Dejen...
Bagels med solsikkeprotein 57 stk. á 90 g Brødet indeholder 9,6 g protein pr. 100 g Ingredienser2.200 g Øko Tipo 00 (23010)600 g Solsikkeprotein skoldning (basisopskrift)500 g Bornholm Rugmel, stenformalet (23005)500 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)200 g Øko smør, saltet (26030)60 g Kronjäst orig. gær (36018)60 g Salt med jod (34799)60 g Stødt melis (34404)1.000 g Sødmælk Ingredienserne (undtagen smør) æltes i 5 min. Det temperede smør tilsættes, og dejen æltes skær. Dejen vejes af på 2.700 g pr. pres eller vejes af på 90 g. Dejen virkes runde op på opslåningsmaskine eller i hånden...
Koldhævet græskarbrød med solsikkeprotein Brug opskriften til brød, stykker, sandwich og flutes – dog anden arbejdsbeskrivelse. 14 stk. á 650 g Ingredienser1.000 g J4T Græskar Konc. (949774)3.500 g Hvedemel Manitoba Casillo (33816)500 g Solsikkeprotein RAW (33211)100 g Credifrost® Super (944696)40 g Kronjäst orig. gær (36018)70 g Salt m/jod (34799)3.100 g Vand 1700 g Vand 2 Topping200 g Græskarkerner SS (33189)200 g Gule Hørfrø (33122)200 g Øko Sesamfrø sorte (25999) Dejen æltes skær i 1. gear. Det er vigtigt, at dejen KUN æltes i 1 gear, grundet solsikkeprotein. Tilsæt salt. Vand 2...
Gammeldags fastelavnsbolle med pistacie Opskriften er udviklet af Ireks. 85 stk. á 75 g Ingredienser2.000 g CBP hvedemel (4001)600 g Ireks Bløddej (40602)500 g Margarine Røre Blød (36086)50 g Helæg, pasteuriserede (36225)175 g Kronjäst original gær (36018)1.000 g Vand 1.625 g Creme (basisopskrift)100 g Pistaciepasta (29162)430 g Borgmestermasse (basisopskrift) Hvedemel, Ireks bløddej, margarine, æg, gær og vand æltes 3 min. langsomt og 3 min hurtigt og sættes på frost i 30 min.  Creme og pistaciepasta piskes sammen og sættes på køl. Dejen rulles ned på 3 mm og deles i stykker af 10 x 10...