Spicy snack granola 1.560 gram Ingredienser250 g CBP Poppet Byg (4099)250 g Solsikkekerner bakery (33167)250 g Øko Canadisk Ahornsirup (27300)250 g CBP havreflager (4096)250 g Cashew nødder (28300)250 g Peanuts (28040)20 g Ingefær, stødt (29707)20 g Gurkemeje, stødt (29708)20 g Havsalt med jod (34823) Alle ingredienser vendes sammen og fordeles på kant plader med papir. Ristes gyldent ved 170°C i ca. 20-30 min. Bestil ingredienserne her
Blærerøvsmüsli 972 gram Ingredienser200 g Græskarkerner (33195)200 g Solsikkekerner bakery (33167)200 g CBP rugflager (4084)200 g OM mandler, ubeh. (28526)200 g Tranebær (31233)100 g Sesamfrø, afsk. (33141)100 g Kokosmel, med. (34008)60 g Canadisk ahornsirup (27300)25 g Planteolie, vegetabilsk (33417)10 g Vanillesukker (25021) Græskarkerner, solsikkefrø, sesam, mandler og rugflager blandes i en skål. Olie, sirup og vaniljesukker blandes sammen og blandes herefter i kernerne. Det hele fordeles jævnt på en kantplade og sættes i ovnen. Ristes ved 160-170°C. i 15 min. Herefter fordeles tranebær...
Havregrød med rabarberkompot og rugdrys 20 portioner á 236 gram Ingredienser1.000 g CBP Havreflager (4096)1.000 g Sødmælk1.000 g Vand10 g Salt uden jod (34809) 1.000 g Skyr Arla 0,2%500 g Rabarberkompot (basisopskrift)200 g Poppet rugdrys (basisopskrift) CBP Havreflager, salt, vand og mælk koges op under omrøring til ønsket konsistens. Server havregrøden med skyr, rabarberkompot og poppet rug samt evt. nødder og friske blåbær. Rabarberkompot (basisopskrift)750 g Rabarber, stykker (2585)200 g Stødt melis (34404)50 g Vanillesukker (25021) Rabarber og sukker koges ved svag varme til ønsket...
Øllebrød med æblekompot og rugcrutoner 17 portioner á 236 gram Ingredienser990 g Mørkt hvidtøl900 g Vand600 g Softkerne rugbrød (basisopskrift)100 g Stødt melis (34404)50 g Øko vaniljesukker (26334)10 g Kanel (hel)5 g Salt uden jod (34809) 885 g Skyr Arla 0,2%442 g Æblekompot (basisopskrift)200 g Rugcrutoner (basisopskrift) Daggammelt rugbrød iblødsættes dagen før i hvidtøl. Øvrige ingredienser tilsættes og koges op ved svag varme til passende konsistens. Anret øllebrød med skyr, æblekompot, crutoner og eventuelt frisk frugt.   Æblekompot (basisopskrift)1.000 g Æblebåde (2539)200 g...
Nøddemuffin med passionsfrugt cremeux 64 stk. á 25 gram Ingredienser900 g Nøddemuffin (basisopskrift)250 g Hvid overtræk med chokolade (basisopskrift)450 g Passionsfrugt cremeux (basisopskrift) Dyp de frosne nøddemuffins i chokolade overtrækket. Sprøjt passionfrugt cremeux ovenpå med en glat tyl på 13mm. Pynt evt. med skovsyre. De er nu klar til servering. TIP: Passionfrugt cremeux kan bruges i Macarons. > Se opskriften her   Nøddemuffin (basisopskrift) - 1.261 g 325 g Æggehvider (36200)361 g Stødt Melis (34404)90 g Brun kagesirup (27010)163 g Fuldkorn/grahamsmel, øko (26076)126 g...