Valentinkage 2023 Smuk og velsmagende hindbærkage til hjerternes fest. 48 stk. á 97 gram Ingredienser1.300 g Luksus Cake hindbærbund - basisopskrift1.800 g Credi Fond Neutral - basisopskrift7 g Vanillesukker (25021)250 g IQF hindbærsmuld (2574)300 g CBP hindbærfrugtfyldning (30100)720 g Vekao hvid MB (32297)1 g PowerFlower rød farve (29110)300 g Debic piskefløde 35% (21130) Ud af en Luksus Cake hindbærbund på 2.600 g stikkes 48 bunde ud med rund udstikker ca. Ø6,5 cm. Credi Fond Neutral laves efter forskriften, og til sidst vendes hindbærsmuld og vaniljesukker i fromagen, inden den...
Fastelavns flødeboller Lækre flødeboller klædt ud som frække grønne monstre. 115 stk. á 59 gram Ingredienser2.250 g Mørk komtesse vaffel - basisopskrift2.710 g Flødebolleskum af Credi Marengs - basisopskrift600 g Karamel toffee d’Or fyldning (32189)1 g PowerFlower blå farve (29111)3 g PowerFlower gul farve (29113)1.150 g Veka overtræk, hvid (32287)50 g CBP Vekao mørk 20% (32485) Komtessevaffelmassen sprøjtes ud som bunde på ca. Ø6 cm og hviler i 15-20 min. inden de bages ved 175°C i ca.10-12 min. Når bundene er kolde, kan overfladen evt. overtrækkes/pensles med mørkt overtræk eller...
Påskekage 2023 Smuk gul påskekage med en dejlig frisk smag af citron og hindbær sammen med den søde nougat. 9 stk. á 867 gram Ingredienser1.800 g Mandellinsedej - basisopskrift1.825 g Credi Luksus Cake - basisopskrift30 g Pistacie Pasta (29180)630 g IGOS Fruit filling Hindbær 60% (30061)585 g Xocofine Nougat creme (32035)2.160 g Credi Fond lemon - basisopskrift750 g Lys gul glaze - basisopskrift25 g Grøn kokos - basisopskrift Credi Fond lemon støbes i silikoneform ø18 cm (varenr. 50772) og sættes på frost til næste dag. Credi Luksus kagedej blandes med pistaciepasta. En perforeret ring ø21...
Fætter kanin - påskekage En sød påskekage med smag af passionsfrugt, jordbær og kokos. 34 stk. á 73 gram Ingredienser1.450 g Passionsfrugt fromage - basisopskrift175 g Frugthave jordbærmarmelade (30048)420 g Linsedej med kokos - basisopskrift300 g Mørk glaze - basisopskrift40 g Kokosmel, fin (34003)53 g Pynt mini perler, bronze (48395)70 g Chokoladepynt Bunny (48426) I silikoneform (varenr. 48204) sprøjtes 40 g fromage i hvert hul, og derefter sprøjtes 5 g marmelade ned i fromagen, og det hele sættes på frost. Linsedej rulles ned på 3 mm og stikkes ud med oval udstikker (ca. 5,5 x 8 mm) og...
Croissant fastelavnsboller Smukke og fristende fastelavnsboller lavet på croissantdej. 100 stk. á 105 gram Ingredienser4.000 g Croissant med smør - basisopskrift1.000 g OM Borgmestermasse - basisopskrift2.500 g IGOS Fruit filling jordbær/ribs 60% (30065)3.000 g Debic Piskefløde 35% (21130) Croissantdejen rulles ned til 3 mm og skæres i 10x10 cm. Hjørner foldes næsten ind til midten og trykkes godt ned. Dejstykkerne lægges i en dyb rund silikoneform Ø7 cm (1183) og trykkes let ud til siderne. Dejen raskes og midten trykkes igen ned. 10 g remonce sprøjtes på midten, og de bages ved 220°C i...