Bæredygtighed hos CBP Vi ønsker at fremme bæredygtig udvikling og brugen af mere miljøvenlige ingredienser og nonfood produkter, som repræsenterer miljørigtige valg i hverdagen. Et centralt fokusområde for os er verdensmål nr. 12 ”Ansvarligt forbrug og produktion”. Vi støtter bl.a. bæredygtige certificeringer, der fremmer ansvarligt producerede råvarer. Hver dag arbejder vi med initiativer, der fremmer sundhed og bæredygtighed. Det gør vi blandt andet ved kontinuerligt at udvikle sundere opskrifter, sætte fokus på madspild, lancere nye grønnere ingredienser og nonfood produkter, som...
CBP's inspirationsunivers Her finder du spændende opskrifter, trends, guides og masser af inspiration. Kig rundt i vores mange opskrifter, eller lad dig inspirere af vores magasiner Bagværk, Nørderi og Sprød. Du kan også finde inspiration til årets sæsoner, eller hvordan du udbygger din digitale tilstedeværelse. Tag en rundtur i de forskellige emner, ved at klikke på billederne. Opskrifter Tag en rundtur i alverdens skønne og inspirerende opskrifter - Imødekom dine kunder og tilpas dit bagværk til morgendagens efterspørgsel. ...
Bagværk, Nørderi og Sprød Inspirationsmagasiner fra CBP Bagværk, Nørderi og Sprød - vores tre magasiner, der er fyldt med nyheder, guides og inspiration, som du kan bruge i din hverdag. Læs med, når vi besøger kantiner og bagerier, der ikke er bange for at tænke ud af boksen og prøve noget nyt. Bliv klogere på temperering af chokolade og lad dig inspirere af spændende opskrifter på brød og kage, der er udviklet af vores dygtige fagkonsulenter. Nørderi #1 Bagværk #3 Bagværk...
TRENDS OG TENDENSER Hvad bliver hot? Hvad skal du vide? Hvilke nye strømninger er på vej frem? For at bevare din kundekreds ikke mindst sørge for at nye kundegrupper kommer til, er det vigtigt at følge de trends og tendenser der rør sig. Tag idéer og gode muligheder til dig og tilpas det til din hverdag.Hvad siger krystalkuglen? Herunder har vi samlet en række spændende artikler, der stiller skarpt på diverse emner som giver dig et indblik i hvad fremtiden byder på.God læselyst. Reducer dit madspild Hvorfor smide overskudet fra dagens salatbuffet ud, når du kan bruge...
Bager til bager Her finder du gode og inspirerende artikler delt af bagere til bagereBager- og konditorbranchen har forandret sig meget de seneste år. Konkurrencen er blevet hårdere og kunderne stiller krav til kvalitet, økologi, allergener etc. som aldrig før.Læs her om hvordan kolleger i branchen tilpasser sig nye tider, hvordan de deler ud af glæder, succeser og udfordringer. Mærk hvordan de brænder for branchen, håndværket og det at gøre deres bageriperle til noget nærværende og helt særligt for deres kunder. Party i provinsen Du kan godt få succes med din specialbutik, selvom...

Flere artikler …