Sandwichstykke med solsikkeprotein

37 stk. á 155 g

Ingredienser
2.250 g Øko Tipo 00 (23010)
500 g Solsikkeproteingranulat TVP (basisopskrift)
500 g Durummel Semolina Grov (16302)
250 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)
150 g Ekstra Jomfru Olivenolie (33421)
100 g Stødt Melis (34404)
60 g Kronjäst orig gær (36018)
50 g Credifrost® Super (944696)
50 g Salt m/jod (34799)
1.700 g Vand

Topping
200 g Solsikkeprotein TVP crisp (33220)

Solsikkeproteingranulat skoldes dagen før produktion. Alle ingredienser æltes 8 min. langsomt og 4 min. hurtigt, til dejen er æltet skær. Lad dejen hvile 30 min. i dejkasse. Dejen rulles ned på 8-10 mm., drysses med durum og hviler 10 min. på bordet.

Dejen pensles, drysses med solsikkeprotein TVP crisp og skæres ud i stykker á 155 g. Stykkerne sættes på plade og stilles på køl 24-48 timer. Dejen tages fra køl og tørraskes ca. 60 min. i bageriet. Afbages 8-10 min. ved 220°C.

 

Solsikkeproteingranulat TVP (basisopskrift)

125 g Solsikkeprotein TVP minced (33212)
375 g Vand

Solsikkeproteingranulat røres med kogende vand. Vandet hældes fra, og granulatet afkøles.