62 stk. á 105 gram
Ingredienser
710 g Økologisk helæg (36226)
400 g Øko æggeblomme (36221)
890 g Stødt melis (34404)
200 g Invertsukker med 20% honning (27600)
890 g Debic piskefløde 35% (21130)
6 g Salt uden jod (34809)
550 g Øko hvedemel EXTRA (23012)
590 g Mandelmel (27056)
32 g Orkide bagepulver (964124)
10 g Øko vaniljesukker (26334)
10 g Økologisk kanel, stødt (26005)
900 g Hasselnød krokant (32671)
Hindbærganache
388 g Øko hindbær puré, frossen (2560)
862 g Veliche chokolade hvid 30% (32242)
Helæg, blommer, sukker og invertsukker piskes op. Derefter sigtes salt, hvedemel, mandelmel, bagepulver, vaniljesukker samt kanel og vendes forsigtigt i den oppiskede masse sammen med fløde. Vejes af på 1.400 gr i en kantbakke med silikonepapir og bages 8-10 min. ved 200°C.
Varm hindbærpuré op til kogepunktet og hæld chokoladen i. Røres til du får en blank ganache og sættes dernæst på køl.
Efter afbagning og afkøling smøres 500 g hindbærganache på kagen, og den rulles som en roulade og sættes på frost. Efter frost smøres rouladen op med hindbærganache og trilles i sukkerristede hasselnødder og deles i ca. 20 stk. Kan evt pyntes som foto.