Madspildsboller med broccoli

Hakboller med 10% broccolistok

Ingredienser
6.000 g Credi Ferment (949784)
600 g Græskarkerner (33189)
1.200 g Broccoli, rå (Pro147)
80 g Kronjäst orig. gær (36018)
60 g Credifrost® Super (944696)
4.000 g Vand 1
500 g Vand 2
135 g Havsalt m/jod fint (34824)

Græskarkernerne ristes, inden de kommer i dejen. Broccolistokken (man kan også bruge blomkålsstok, gulerod eller andet overskudsgrønt) blendes sammen med lidt vand til en fin masse og æltes sammen med alle ingredienser. Dejen æltes i 10 min. i 1. gear. Vand 2 tilsættes i 2. gear af to gange. Salt tilsættes de sidste 3 min. Tilsæt eventuelt de ristede kerner til dejen.

Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke i 1 time og tlldækkes med plastik. Derefter stødes den, lægges sammen og sættes på køl til dagen efter. Næste dag tages dejen ud fra køl og står 1 time i bageriet. Den vendes ud på durummel og hakkes ud i ønskede størrelser.

Bages ved 200°C i ca. 20-22 min