Lamineret hamperugstykke

51 stk. á 104 gram

Ingredienser
250 g Skåret Rug (4081)
250 g Vand

200 g Flydende surdej rug (802037)
1.000 g CBP Rugmel (4080)
1.000 g CBP Hvedemel (4001)
100 g Mørk brødmalt (20100)
50 g Salt med jod (34799)
30 g Kronjäst orig. gær (36018)
1.250 g Vand
1.000 g Butter Pastry 100% (36183)
100 g Sesamfrø, afsk. (33147)
100 g Øko Hampefiberskaller, fint (33205)

Iblødsætning laves dagen før. Æltes med øvrige ingredienser (minus Butter Pastry). Lægges på en plade og stilles på frost i 30 min.

Tages ud, lamineres med Butter Pastry (3x3) og stilles på køl i 30 min. inden videre forarbejdning.

Rulles ned på 10 mm, stryges med vand, drysses med sesam/hampetopping. Skæres rektangulære ud (6x10 cm). Sættes på plade, raskes og bages 10-12 min. ved 220°C.

Tip: Prøv hamperugstykket med en sukkerblanding på toppen, som et mørkt og groft alternativ til fx hanekammen.