En let krydret og meget luftig kage med æblefyld og et knasende ydre.
88 stk. á 19 g
Ingredienser
1.250 g Credi Multicake (basisopskrift)
400 g IGOS Fruitfilling Æble 65% (30062)
58 g Irca Cream Crunchy Gianduja (36706)
Credi Multicake (1250 g) bages i en kantramme på 160°C ca. 30 min. Efter afkøling deles den på midten. IGOS Fruitfilling Æble smøres på den ene bund, og den anden lægges over. Kagerne fryses og skæres i kvadrater af 3,5 x 3.5 cm.
Dyppes i Irca Cream Crunchy Gianduja, der er smeltet til 30°C i mikroovnen. Pynt evt. kagerne efter eget ønske.
Credi Multicake (basisopskrift)
676 g Credi Multicake (935521)
203 g Planteolie (33417)
186 g Helæg past. skrabeæg (36225)
186 g Vand
Alle ingredienser røres sammen med spartel ved medium hastighed i 4-5 min.