Kransekagestænger med pistacie

Festlige kransekagestykker med bagt pistaciecreme på toppen og crunchy pistaciecreme i bunden.

79 stk. á 58 g

Ingredienser
3.000 g Kransekage (basisopskrift)
650 g Irca Bagestabil Pistacie (36722)
800 g Irca Delicrisp Pistacie (36726)
120 g Irca Mirror Glaze Neutral (36714)
30 g Pistacienødder, hakkede (28088)

Kransekagemassen sprøjtes ud med snabeltylle på bagepapir. I midten af stangen sprøjtes Irca Bagestabil Pistacie. Stængerne bages 15-18 min. ved 220°C og afkøles. Skær stængerne ud i stykker på 7,5 cm. Varm Irca Delicrisp Pistacie meget let op fx i mikroovn (hvis den bliver for varm, stivner den ikke igen) og dyp bunden på kransekagestykkerne.

Stykkerne pensles eller sprøjtes på toppen med Irca Mirror Glaze Neutral og drysses med hakkede pistacienødder.

Tip: Udskift evt. Irca Bagestabil Pistacie med Irca Bagestabil Nougat (36720) og Irca Delicrisp Pistacie med Irca Cream Crunchy Gianduja (36706).

 

Kransekage (basisopskrift)

2.016 g Odense Kranse XX (35103)
804 g Stødt melis (34404)
180 g Æggehvider, skrab (36200)

Kranse XX og sukker køres fint med spartel. Hvider tilføjes lidt efter lidt til en ensartet masse.