Knækhjul (knækbrød)

95 stk. á 70 gram

Ingredienser
2.500 g CBP Rugmel (4080)
250 g Flydende surdej rug (802037)
250 g Hørfrø (33121)
250 g Græskarkerner GWS (33196)
250 g Solsikkekerner, brud (33163)
250 g Planteolie,vegetab. (33417)
100 g Sirup Gul (27303)
100 g Mørk brødmalt (20100)
75 g Kronjäst original gær (36018)
50 g Salt uden jod (34809)
1.500 g Vand

Ingredienserne (på nær planteolie) æltes sammen. Planteolien tilsættes og dejen æltes skær. Ligger 30 min. inden nedrulning. Rulles ned på 2,8 mm, prikkes og stikkkes ud med udstikker Ø 14 cm. Hullet i midten stikkes ud med udstikker Ø 5,5 cm. Lægges på netplader, pensles med vand og drysses med havreflager/brun farin. Raskes 30 min. i raskeskab og tørraskes 30 min. i bageriet. Bages med damp i ca. 15 min. ved 170°C, de sidste 10 min. med åbent spjæld.