Knækbrød med maskmel

Maskmel er lavet af mask, der er et restprodukt fra ølproduktionen. Foruden at være et bæredygtigt alternativ, har det et højt fiberindhold på 43% og et proteinindhold på hele 19%.

750 stk a 13 gram

Ingredienser
4.000 g Økologisk emmermel sigtet (23003)
1.000 g Økologisk maskmel Stout 03 (8101)
350 g Økologiske hørfrø (26386)
350 g Økologiske sesamfrø med skal (26381)
100 g Økologiske solsikkekerner (26402)
250 g Økologisk rapsolie neutral (26038)
150 g Økologisk gær (26003)
125 g Salt med jod (34799)
4.000 g Vand

Maskmel og vand blandes og står imens de øvrige ingredienser vejes af. Alle ingredienser (på nær olie) køres sammen på en gang. Olien tilsættes, når dejen er kørt sammen. Dejen stilles på køl i 30 min. Rulles ned på 2,4 og lægges på plade. Kanterne skæres fri og raskes i 50 min. Efter raskning kan der toppes med ønsket topping. Knækbrødene prikkes og skæres ud. 

Indsættes ved 230°C med damp i 10 sekunder og bages ca. 30 min. ved 190°C.