Julenissen

En krydret kage med cream cheese frosting.

4 stk. à 610 gram

Ingredienser
1.825 g Credi Luksus Cake (basisopskrift)
10 g Kanel, stødt (29730)
3 g Ingefær stødt (29707)
400 g Cream cheese frosting (basisopskrift)
200 g OM overtræk, rød (35313)

Kanel og ingefær tilsættes til Credi Luksus Cake, og dejen doseres med 450 g i hjerteform (varenr. 44708). Kagerne bages ved 160°C i ca. 40 min.

Når kagerne er kolde, sprøjtes 100 g cream cheese frosting på i form som et nisseskæg. Det røde marcipanovertræk rulles ned på ca. 2,6 mm skæres ud i form som en nissehue, som placeres på kagen.

Lav øjne af chokolade og pynt med rød perle (varenr. 48399) og mørk stjerne (varenr. 48403).

 

Credi Luksus Cake - 1.850 g (basisopskrift)
1.000 g Credi Luksus Cake (935535)
325 g Helæg, pasteuriseret (36225)
300 g Planteolie, vegetabilsk (33417)
200 g Vand

Alle ingredienser røres sammen ved medium hastighed i 5 min.

Cream cheese frosting - 1.350 g (basisopskrift)
450 g Smør, saltet (36063)
600 g Flormelis (34500)
300 g Debic flødeost (38878)

Smør og 1/3 flormelis piskes godt. Resten af flormelisen tilsættes af et par omgange. Når det er pisket helt hvidt, tilsættes flødeosten, og det skal kun lige røres sammen med resten af frostingen.