Hvedeknopper

Ingredienser
2.600 g CBP Hvedemel (4001)
400 g Ølandshvede fint (23001)
300 g Æg (36228)
200 g Creme Blanc (55463)
200 g Saltet smør (36063)
150 g Flydende surdej hvede (802042)
150 g Stødt Melis (34405)
125 g Kronjäst original gær (36018)
30 g Salt med jod (34799)
20 g Kardemomme Premium (29731)
750 g Sødmælk
750 g Vand

Ingredienserne (undtagen smør og Creme Blanc) æltes sammen. Smør og Creme Blanc tilsættes, og dejen æltes skær. Efter 1. liggetid (ca. 15 min.) vejes dejen af til 2.700 g pr. pres. Virkes op og ligger yderligere 15 min. Slåes op og sættes på plade med træramme omkring (35 stk.).

Raskes i ca. 60 min ved 36°C. Bages herefter i ca. 15 min. ved 190°C (indsætning 220°C).