En iøjnefaldende kage, der lyser op i sortimentet og er yderst rationel
60 stk. á 115 g
Ingredienser
1.800 g Linsedej med Kranse XX (basisopskrift)
1.200 g Irca Bagestabil Mandel (36721)
1.750 g Choco kagebund (basisopskrift)
960 g Irca Nocciola (36717)
720 g Irca Nocciola Bianca (36718)
480 g Irca Cremirca Appelsin (36710)
Linsedejen rulles ud i en kantplade. Irca Bagestabil Mandel smøres i et jævnt lag på bunden, og den mørke kagedej smøres øverst og glattes ud. Kagebunden bages ved 180°C ca. 20 min. Afkøles, fryses og skæres i stykker af 4 x 9 cm.
På hvert stykke sprøjtes små toppe af de tre forskellige cremer, så hele bunden er dækket.
Tip: For større rationalitet kan der sprøjtes striber i stedet for toppe.
Linsedej med Kranse XX (basisopskrift)
429 g Stødt melis (34404)
429 g Odense Kranse XX (35103)
343 g Arla Pro saltet smør (36301)
86 g Helæg past. skrabeæg (36225)
514 g CBP hvedemel (4001)
Alle ingredienser røres sammen så kort tid som muligt. Stilles på køl, så den er lettere at rulle ud. Opbevares på køl.
Choco kagebund (basisopskrift)
933 g Credi Platin Cake Choko (935517)
327 g Helæg past. skrabeæg (36225)
280 g Planteolie (33417)
210 g Vand
Vigtigt at ingredienserne røres sammen i 4 min. ved LAV HASTIGHED i 1. gear. Tilsæt evt. mørke chokolade chunks for en ekstra dyb chokoladesmag.