Et nyt look til en klassisk kategori. Sprød linsedejsbund, dejlig nougat fyld og blød sandkage med mønster af Irca Cremirca Citron på toppen og et blankt finish af klar glaze.
30 stk. á 96 g
Ingredienser
1.020 g Linsedej med Kranse XX (basisopskrift)
300 g Irca Bagestabil Nougat (36720)
600 g Irca Cremirca Citron (36711)
900 g Lys kagebund (basisopskrift)
60 g Irca Mirror Glaze Neutral (36714)
Linsedejen rulles ned på 4 mm og stikkes ud med 7,5 cm udstikker. Læg linsedejsbunden i formen (50774) og lad dejen gå op ad kanterne. Sprøjt Irca Bagestabil Nougat på bunden og halvdelen af Irca Cremirca Citron ovenpå. Læg sandkagedej ovenpå og glat det ud.
Sprøjt resten af Irca Cremirca Citron i en spiral på toppen og bag tærten ved 180°C ca. 15-20 min. Afkøl. Dæk tærten med et tyndt lag Irca Mirror Glaze Neutral. Pynt efter eget ønske.
Linsedej med Kranse XX (basisopskrift)
243 g Stødt melis (34404)
243 g Odense Kranse XX (35103)
194 g Arla Pro saltet smør (36301)
49 g Helæg past. skrabeæg (36225)
291 g CBP hvedemel (4001)
Alle ingredienser røres sammen så kort tid som muligt. Stilles på køl, så den er lettere at rulle ud. Opbevares på køl.
Lys kagebund (basisopskrift)
480 g Credi Platin Cake Lys (935512)
168 g Helæg past. skrabeæg (36225)
144 g Planteolie (33417)
108 g Vand
Alle ingredienser røres med spartel i 4 min. ved lav hastighed.