En dejlig cookietærte med en fristende mandelcreme og en appelsinchokoladecreme på toppen. Tærten kan naturligvis også laves i portionsstørrelse.
10 stk. á 630 g
Ingredienser
1.800 g Mørk cookiedej med chokoladestykker (basisopskrift)
1.700 g Irca Bagestabil Mandel (36721)
580 g Veliche mørk chocolade 64% (32240)
1.070 g KåKå Vaniljecreme (25135)
1.150 g Irca Cremirca Appelsin (36710)
Cookiedejen rulles ud på 7 mm, stikkes ud på Ø18 cm og lægges i en papirform (45384) eller stålring Ø18 cm. Sprøjt 170 g Irca Bagestabil Mandel på bunden.
Smelt chokoladen og bland den med Kåkå Vaniljecreme og Irca Cremirca Appelsin. Sprøjt chokolade/appelsin-cremen på bunden med en rund, glat tylle i en spiral i et dækkende lag.
Tærten bages ved 180°C ca. 25 min. Afkøles og drysses med kakao og pyntes evt. efter eget valg.
Mørk cookiedej med chokoladestykker (basisopskrift)
272 g Arla Pro saltet smør (36301)
105 g Veliche mørk chocolade 64% (32240)
438 g CBP hvedemel (4001)
209 g Stødt melis (34404)
209 g Brun farin (34645)
105 g Helæg past. skrabeæg (36225)
5 g Salt uden jod (34809)
8 g Orkide bagepulver (964124)
449 g Veliche chokolade chunks, mørk 48% (32244)
Skær smør i små tern og smelt den mørke chokolade. Rør alle ingredienserne undtaget chokoladechunks på røremaskinen med spartel og rør tilsidst chokoladechunks i. Køl til dejen er fast.