Byggrød med skyr og karamelliseret byg

13 stk. á 260 gram

Ingredienser
1.500 g Sødmælk (Pro002)
250 g Vand
250 g Hindbær puré, frossen (2555)
250 g Byg Grits (21727)
250 g CBP Poppet Byg (4099)
100 g Brun Farin (34645)
5 g Salt uden jod (34809)

650 g Skyr Arla 0,2% (Pro023) (Dansk Cater Varenr. 203)
130 g Karamelliseret byg
Frisk frugt

Ingredienserne koges op under omrøring til ønsket konsistens. 200 g sprøjtes i plastbæger. Toppes med 50 g skyr, 10 g karamelliseret byg samt frisk frugt.

Karamelliseret byg 130 g
93 g CBP Poppet Byg 12,5 kg (4099)
37 g Invertsukker med 20% honning 12,5 kg (27600)

Ingredienserne blandes og spredes ud på papir i en kantbakke. Tørres 15-20 min. ved 160°C.