Avokado cheesecake

10 stk. á 610 gram

Ingredienser
2.000 g Cookiebund (basisopskrift)
2.050 g Avokado cheesecake dej (basisopskrift)
1.000 g Linsedej (basisopskrift)
600 g Veliche Obsession chokolade hvid 30% (32242)
300 g Debic Fløde 40% (21120)
100 g Avokado, rå
50 g Pistacienødder, hele (28061)

Cookiebund (basisopskrift)
1.080 g Mandler ubehandlede hele (28079)
1.440 g Stødt Melis (34405)
1.200 g OM Bitter 00 (35007)
960 g Æggehvider, past. (36200)
72 g Bagepulver (29744)
24 g Vaniljesukker (26334)

Avokado cheesecake dej (basisopskrift)
1.000 g Flødeost 70%
350 g Helæg, past. (36225)
300 g Stødt Melis (34405)
250 g Avokado, rå
100 g Puratos Deli Citron (40226)
50 g Vanillesukker (25021)

Linsedej (basisopskrift)
5.000 g CBP Hvedemel (4001)
3.500 g SuperRøre Fast SG (36090)
500 g Helæg, past. (36225)
1.750 g Flormelis (34500)

I en Ø-16 ring lægges en udstukket linsedejsbund, som er rullet ned på 3 mm. På bunden sprøjtes 200 g cookiemasse og derefter 200 g avokado/cheesecake masse. Kagen bages ved 180 grader i ca. 35-40 minutter.

Hvid chokoladecreme fremstilles ved at koge 300 g fløde op. Hæld fløden over 600 g hvid chokolade sammen med 100 g avokado (stavblendes). Laves dagen før.

Cremen røres op og 100 g påsmøres kagen. Pyntes med hakkede pistaciekerner.

OM Cookiebund (basisopskrift)
Sukker og ODENSE Bitter 00 blandes godt sammen. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen. Mandlerne hakkes groft. Resten af ingredienserne tilsættes, og det hele blandes godt sammen. 

Avokado cheesecake dej (basisopskrift)
Alle ingredienser røres sammen og æggene tilsættes lidt efter lidt.

Linsedej (basisopskrift)
Alle ingredienser røres sammen