Årstidens snitte med blommer

63 stk. á 86 gram

Ingredienser
1.200 g Linsedej (basisopskrift)
1.000 g Mazerinmasse
1.200 g Frangipane (basisopskrift)
2.000 g Blommer, rå
100 g Vaniljesukker (25021)

Linsedej (basisopskrift)
5.500 g CBP Hvedemel (4001)
3.500 g SuperRøre Fast (36090)
500 g Helæg Past. (36225)
1.750 g Flormelis (34500)

Kantplade fores med linsedej i bunden. Mazerinmassen smøres i bunden og frangipane smøres på toppen. Blommerne udstenes og skæres i tynde skiver og taglægges. Drys vaniljesukker på toppen. 

Afbagning ved 180°C i ca. 30-35 min. Snitterne kommes på frost til dagen efter. Vendes herefter ud og skæres i 8x8.

Frangipane (basisopskrift)
500 g Smør saltet (36063)
500 g Stødt Melis (34405)
500 g Helæg Past. (36225)
500 g Mandelmel fin (27056)

Til frangipane skal smør og sukker røres godt op til en luftig konsistens. Herefter røres mandelmel og æg i massen.