Agrain rugbrød med stout maskmel

12 stk. á 940 gram

Ingredienser
3.000 g Vand 1
800 g Ølandshvede fint (23001)
800 g CBP Poppet Rug (4097)
800 g Flydende Surdej Rug (802043)
500 g Øko Maskmel Stout (8101)
600 g Solsikkekerner (33167)
300 g Hørfrø (33121)
100 g Salt med jod (34799)
80 g Kronjäst original gær (36018)
2.100 g Øko Svedje Rugmel (26328)
2.220 g Vand 2

Iblødsætning foretages dagen før produktion med alle ingredienser undtagen svedje rugmel, gær og vand 2. Stilles tildækket i bageriet.

Øvrige ingredienser tilsættes og det æltes i 12 min. i første gear. Dejen ligger i 30 min. inden afvejning.

Rugbrødet vendes i en blanding af blå birkes, hørfrø og havreflager. Rasketid ca. 60 min.

Sættes ind ved 250°C og afbages ved 180°C til kernetemperaturen er 96°C ca. 45-50 min.